Читаю, читаю, голова лопнет...

• Автор теми Автор теми Даниэлла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

Даниэлла

Форумчанин
Дописи
165
Реакції
57
Бали
343
Даниэлла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
Читаю, читаю скоро голова лопнет. ВОПРОС:ЕСТЬ МФО, ИСПОЛНИТЕЛЬНАЯ НАДПИСЬ ОТ ЖИРУХИ ДОРОШКЕВИЧ,. дальше конкретный мой вопрос вот в чем.у меня работы нет, мужа нет, имущества нет только прописка. Что они то делать со мной будут, как взыскивать??? Не пойму.

Читаю, читаю скоро голова лопнет. ВОПРОС:ЕСТЬ МФО, ИСПОЛНИТЕЛЬНАЯ НАДПИСЬ ОТ ЖИРУХИ ДОРОШКЕВИЧ,. дальше конкретный мой вопрос вот в чем.у меня работы нет, мужа нет, имущества нет только прописка. Что они то делать со мной будут, как взыскивать??? Не пойму.
Ни как,поищут поищут и забудут,карты есть а банках,если да то могут а минус вогнать!

Вот и они наверное не понимают что с Вас взять, а если не секрет как Вы так живёте?

Ну если нет ничего, так и нечего взыскать,

Арест счетов, если таковые имеются. Если нет - будет висеть открытое ИП пока не надоест кому либо.

Є такий анекдот:
-куме, до мене вчора злодії залізли;
-і що вкрали?
-нічого, лишили 100$ і записку " так жити не можна")))

Вот и они наверное не понимают что с Вас взять, а если не секрет как Вы так живёте?
Так як я ?. Ні майна ні карток не роботи. Роблю не офіційно. Зарплата налом якщо не налом то брату на карту. А збрехав співвласник квартири 60м кВ. Моя четверта частка. А взагалі не роблю офіційно з 2010 року. Як вони взагалі могли мені кредити давати. Бомжу по суті. ?.
Думать же треба кому давать а кому не. ???

Так як я ?. Ні майна ні карток не роботи. Роблю не офіційно. Зарплата налом якщо не налом то брату на карту. А збрехав співвласник квартири 60м кВ. Моя четверта частка. А взагалі не роблю офіційно з 2010 року. Як вони взагалі могли мені кредити давати. Бомжу по суті. ?.
Ну так вам вообще нечего переживать, у автора не написано что работает неофициально....

Як вони взагалі могли мені кредити давати. Бомжу по суті. ?.
Так їм покуй. Вони би й дітям це втюхували як би банк на них картку міг оформити.

Так їм покуй. Вони би й дітям це втюхували як би банк на них картку міг оформити.
Приват сину (16р) дзвонив, пропонував кредитку)) після проведення сином лікбезу ( по якому праву телефонуєте неповнолітньому і тд.) кинули трубку ?

Ну так вам вообще нечего переживать, у автора не написано что работает неофициально....
Та хай роблять там що хочуть. А я сопротивлятись буду. Но платити їм із принципу не буду. Так сказать не БАЮСЬ. Нікого крім батька. А його вже 4 роки як нема, царство небесне.
Приват сину (16р) дзвонив, пропонував кредитку)) після проведення сином лікбезу ( по якому праву телефонуєте неповнолітньому і тд.) кинули трубку ?
Маладец син. Хай знають наших.???

А ты налей и отойди
Что б не лопнула

Власне в мене теж сину 16 і він вчиться в училищі. Стипендія заходить на карту привітбанка ... знаючи цих додіків не здивуюсь, якщо і йому запропонують "продукт"

Власне в мене теж сину 16 і він вчиться в училищі. Степендія заходить на карту привітбанка ... знаючи цих додіків не здивуюсь, якщо і йому запропонують "продукт"
Мій теж студент, стипендія в приват)

Власне в мене теж сину 16 і він вчиться в училищі. Стипендія заходить на карту привітбанка ... знаючи цих додіків не здивуюсь, якщо і йому запропонують "продукт"
вспомнил когда учился стипендия была у меня 11 гривен это блок мягкого" бонда" и пару бутылок "янтаря"

Назад
Угорі