Чим загрожує одруження з боргами?

• Автор теми Автор теми Goldy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 591
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Goldy

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
77
Бали
68
Goldy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть, будь ласка, можливо на форумі хтось з цим стикався. Я хочу вийти заміж, але маю 20МФО. Чи зможуть вони дістати мого чоловіка та його сім'ю? Прізвище буду міняти. МФО і колектори мають різні бази даних, але вони трохи застарілі. Можливо, хтось з боржників одружувався і можуть щось підсказати. Дуже хвилює на даний момент це питання...

Та хоч 2000. Юридично це ваша особиста відповідальність, бо борги набуті ДО шлюбу.
А от дістати (дзвінками) то так. То можуть.
Автор якраз і про дзвінки питається. Чи зможуть колектори знайти її чоловіка і його родичів

Підскажіть, будь ласка, можливо на форумі хтось з цим стикався. Я хочу вийти заміж, але маю 20МФО. Чи зможуть вони дістати мого чоловіка та його сім'ю? Прізвище буду міняти. МФО і колектори мають різні бази даних, але вони трохи застарілі. Можливо, хтось з боржників одружувався і можуть щось підсказати. Дуже хвилює на даний момент це питання...
Долги могут распространяться исключительно те, в которых Вы кого-либо из родственников или потенциальных родственников взяли официальным поручителем. Все остальное к ним не имеет Никакого отношения!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі