Чи зможе хтось пояснити дану відповідь від Тимошенко Л.А.

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 918

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня! Отримала ось такий лист...читаю і не можу зрозуміти... Вибачте, можливо для когось це просто, але не для мене...
IMG-afc856f41d0d0fb66df7f0c8e98ea083-V.webp
IMG-6c7f7faaad6d89f0cc7fc1c6dff38b4b-V.webp
IMG-5841a48ddfba9fe35efc2db75adae1be-V.webp
IMG-b72bbba131b2148929182560aff88b41-V.webp

Ну сама відмінила по суті, так сказати супер, скоро (пів року може трохи більше) Фінанс інновація подасть у суд на стягнення заборгованості, зекономлені кошти туди підуть на захист.

Як відмінила, якщо є
Ну сама відмінила по суті, так сказати супер, скоро (пів року може трохи більше) Фінанс інновація подасть у суд на стягнення заборгованості, зекономлені кошти туди підуть на захист.

Як відмінила? Є той напис і кошти стягувались... А в суд 100 процентів подають?

Теперь направьте копии этих бумажек исполнителю. Пусть закрывает производство.
Дякую! А вона хіба сама не мала їх йому відправити ще раніше? І тепер що робити з коштами, які вони встигли стибрити?

Дякую! А вона хіба сама не мала їх йому відправити ще раніше? І тепер що робити з коштами, які вони встигли стибрити?
Вона взагалі може не знати, хто виконавець. Та і не повинна.

А что же её побудило признать свою надпись недействительной?
Можливо те, що в мене вже більш як рік по "Фінанс Інновації" відкрите кримінальне провадження...
Вона взагалі може не знати, хто виконавець. Та і не повинна.
Дякую! Зрозуміла!

А можно об этом подробнее?
Рік тому, хоча вже і більше я писала в кіберполіцію, вони 2 рази давали відписки, що складу злочину не виявлено, потім я ходила в місцеву поліцію і за 3-ім разом заяву прийняли і внесли в ЄРДР. Була віддалена заміна сім карти і маю результат в вигляді МФО. Ось і все пояснення, більше в деталі вдаватись не буду, бо знаю як багато людей не вірять в можливість того, що можуть отримати кредит і без вашого відома...

Рік тому, хоча вже і більше я писала в кіберполіцію, вони 2 рази давали відписки, що складу злочину не виявлено, потім я ходила в місцеву поліцію і за 3-ім разом заяву прийняли і внесли в ЄРДР. Була віддалена заміна сім карти і маю результат в вигляді МФО. Ось і все пояснення, більше в деталі вдаватись не буду, бо знаю як багато людей не вірять в можливість того, що можуть отримати кредит і без вашого відома...
Понял, спасибо

А я все равно не понимаю как могут взять на ваше (мое) имя кредит.....Если вы его действительно не получали то самое первое доказательство , это то что вы не получали на свою банковскую карту этих средств Или я чего-то недопонимаю?

А я все равно не понимаю как могут взять на ваше (мое) имя кредит.....Если вы его действительно не получали то самое первое доказательство , это то что вы не получали на свою банковскую карту этих средств Или я чего-то недопонимаю?
могут аж бегом!особенно если вы уже варитесь в котле мфошек и ваши данные гуляют......

могут аж бегом!особенно если вы уже варитесь в котле мфошек и ваши данные гуляют......
Знаєте, є різні люди, різні життєві ситуації, я наприклад в певний період свого життя, не розібравшись звідки ті кредити, ще й умудрилась заплатити деяким шарагам, бо колись і сама користувалась їхніми послугами, щоправда вже дуже давно, але коли зрозуміла, що до чого, то проблеми вже почались не маленькі.
А на рахунок коштів, які приходять на карту, то тут Ви мені вибачте, але в мене було 2 карти (одна зарплатна, інша для виплат) і на карту для виплат дуже часто надходили кошти і я ніколи не дивилась звідки, бо ніяк не розглядала варіанту, що кошти можуть бути не звідти, звідки я очікувала. Тепер то я розумна, за всім слідкую...

Останнє редагування:
Назад
Угорі