Bogdan1951
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 2
- Бали
- 128
Bogdan1951 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне тоже такое преложение приходило-проигнорировала, пугают судом, просрочка 2года и 8 месяцев.чи закривають вони кредити по гарантійному листі пропозиція гарна але боюся платити бо можуть надурити хто оплачував
Я бистрозайму чомусь не вірю.чи закривають вони кредити по гарантійному листі пропозиція гарна але боюся платити бо можуть надурити хто оплачував
Я бистрозайму чомусь не вірю.
Нє вєрюа остальным ????????

Ну і як,списали?кредит закрито у вас?Теж прислали таке ніби нормально розмовляли, домовилися що спишуть.
так. все ок. залишилося ще 5 і таліон+і три банки?надіюся що справлюся. через місяць планую їхати в чехію. бо з нашою зарплатою лише на сухарі і воду вистачає навіть якщо закривати по одному мфо в місяць. в приорітеті кредити в банках але дуже тяжко з ними всіма. до карантину все було ок а потім ж...па, гроші тягнулися, зп отримав закинув на карту, потім знову та сама фігня , а потім переломний момент і зявилися мфо. перший раз ніби закрив а потім вліз знов і так все і почалося....Ну і як,списали?кредит закрито у вас?
То це "Гарантійний листь" чи "Добрий день"?чи закривають вони кредити по гарантійному листі пропозиція гарна але боюся платити бо можуть надурити хто оплачував
У Вас какая просрочка была ?чи закривають вони кредити по гарантійному листі пропозиція гарна але боюся платити бо можуть надурити хто оплачував
Мне например тоже прислали такое, я согласился, но при условии, что пришлют нормальное письмо, а не эту писульку, они оказались удивлены, что я "оказываю недоверие кредитору"))чи закривають вони кредити по гарантійному листі пропозиція гарна але боюся платити бо можуть надурити хто оплачував
почти годУ Вас какая просрочка была ?
Они Вам через год предложили за тело?почти год
даОни Вам через год предложили за тело?
знайшли тільки дядю і все сильно не задовбувалиА как они в целом, много звонили? Родных нашли?
Ну может с кем и как договориться... Мне прислали такую же "писульку". Кроме того предложили оплатить частями, согласилась на свой страх и риск. Оплатила последний платёж и моя эпопея с Быстрозаймом закончилась. Чему бесконечно рада.Мне например тоже прислали такое, я согласился, но при условии, что пришлют нормальное письмо, а не эту писульку, они оказались удивлены, что я "оказываю недоверие кредитору"))
Эта писулька вам ничего не гарантирует, останется только надеяться, что они действительно все спишут и закроют кредит