CreditKasa чи є якийсь шанс що тимчасово заморозять нарахування відсотків по кредиту?

• Автор теми Автор теми Tomredl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 856

Tomredl

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
1
Бали
278
Tomredl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Маю активний кредит в компанії creditkasa, тіло 20к і 27-го числа планове виплата відсотків, зараз немаю грошей закрити кредит і написав їм на пошту чи є якийсь шанс що тимчасово заморозять нарахування відсотків?

там є кнопка чарівна на заморозку, називається щось типу не готовий сплатити, це без логіну в кабінет
1000003039.webp

гортайте в самий низ сторінки

Дякую.Я туди також подав заявку, просто цікаво по досвіду людей на цьому форумі, чи призупиняють вони нарахування відсотків.

я не мав цієї контори в простроченнях, судячи з того що вивчив з форуму то так, призупиняють в більшості, але всі ці взаємодії з мфо в багатьох випадках безглуздий і незрозумілий рандом

Сьогодні отримав відповідь і сказали що на 30 днів можуть заморозити відсотки але з умовою якщо за цей час я повністю сплачу кредит. Що буде якщо підтвердити відстрочку але не оплатити все, просрочка кредиту?

Сьогодні отримав відповідь і сказали що на 30 днів можуть заморозити відсотки але з умовою якщо за цей час я повністю сплачу кредит. Що буде якщо підтвердити відстрочку але не оплатити все, просрочка кредиту?
Нарахують що мали нарахувати за ці 30 днів.

Я заморожувала на 30 днів. Вирішила з ними не затягувати.

Я заморожувала на 30 днів. Вирішила з ними не затягувати.
Доброго вечора! А скажіть будь-ласка як ви писали в заяві? Я відправляла на цю фіолетову кнопку, але мені відповіли що заява не відповідає нормам.

Доброго вечора! А скажіть будь-ласка як ви писали в заяві? Я відправляла на цю фіолетову кнопку, але мені відповіли що заява не відповідає нормам.
Я писав на пошту і у фіолетову кнопку. В заяві сказав що виникли проблеми з роботою і немає змоги виплатити навіть відсотки і чи можуть вони тимчасово заморозити нарахування відсотків.

також заморожувала, частину сплатила, але весь кредит однаково не змогла закрити

А чи діє ця кнопка на кредит НАВСЕ? Чи тільки стосується кредит каси?

А чи діє ця кнопка на кредит НАВСЕ? Чи тільки стосується кредит каси?
Так, написала в опис, що кредит не в кредит касі, а в навсе, відповіли за добу, що розглядають, через 3 дні запропонували заморозити % з тією ж умовою, що і в усіх-оплатити протягом 30 днів. І радує, що припинились дзвінки

Так, написала в опис, що кредит не в кредит касі, а в навсе, відповіли за добу, що розглядають, через 3 дні запропонували заморозити % з тією ж умовою, що і в усіх-оплатити протягом 30 днів. І радує, що припинились дзвінки
Я також написала вчера. Тому чекаю відповідь

А що в такому випадку у вас було, нарахували ті відсотки які і мали?
я оплатила майже 2 обов'язкові платежі, потім нараховували з першого дня після розморозки відсотків. зараз вже й не заходжу дивитись.

Назад
Угорі