Чи є якісь закони для ВПО які допоможуть з МФО

• Автор теми Автор теми Татьяна 04
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 849

Татьяна 04

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
15
Бали
278
Татьяна 04 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю,цікавить таке питання я ВПО,офіційно не працюю,чі можливо є якісь закони які б могли допомогти у вирішенні питань щодо простроченої заборгованість по МФО?

Вітаю,цікавить таке питання я ВПО,офіційно не працюю,чі можливо є якісь закони які б могли допомогти у вирішенні питань щодо простроченої заборгованість по МФО?
Дивлячись що саме ви маєте на увазі під "вирішенням питань".
ВПО і безробіття не звільняють від кредитних зобов'язань.

Дивлячись що саме ви маєте на увазі під "вирішенням питань".
ВПО і безробіття не звільняють від кредитних зобов'язань.
Ну хоча б добитись від них реструктуризації боргу,та списання космічних відсотків частково

Наберіться терпіння. З часом майже всі мфо йдуть на поступки
Та я знаю,плавали уже в этом дерьме,и вот опять на те же грабли,просто сегодня превзошли все что было лет 7-8 назад,обзвонили даже свекровь девочки с работы,и мастера по ресницам у которой уже год не обслуживают,вот и интересует можно ли как-то на законных основаниях хотя бы реструктуризацию выбить,хотя где они и где закон🤔

Та я знаю,плавали уже в этом дерьме,и вот опять на те же грабли,просто сегодня превзошли все что было лет 7-8 назад,обзвонили даже свекровь девочки с работы,и мастера по ресницам у которой уже год не обслуживают,вот и интересует можно ли как-то на законных основаниях хотя бы реструктуризацию выбить,хотя где они и где закон🤔
Интересно... а мастер по ресницам что по их мнению должна сделать?)
можно ли как-то на законных основаниях хотя бы реструктуризацию выбить,хотя где они и где закон🤔
Только путем давления на них. Или вернее сказать путем игнора. Если уже обзвонили, то что теперь делать?)
После того, как моих всех знакомых обзвонили ид*оты из другой шарашки, я сказал, что они ничего не получат. Прошло 5 лет. Ничего не получили.

Це хто у вас такі генії?
Е Гроші
Интересно... а мастер по ресницам что по их мнению должна сделать?)

Только путем давления на них. Или вернее сказать путем игнора. Если уже обзвонили, то что теперь делать?)
После того, как моих всех знакомых обзвонили ид*оты из другой шарашки, я сказал, что они ничего не получат. Прошло 5 лет. Ничего не получили.
Так и так в игноре они у меня,просто немного в шоке от их действий сегодня,ну значит будем ждать

Та я в курсі що вони трохи ебобо
То які б закони мали на них вплинути?
То риторичне запитання.
Як вище написали - в ігнор.
Більше ніж вони зробили, вже не зроблять.
Або підуть на ваші умови або просто підуть на .!.

Ну хоча б добитись від них реструктуризації боргу,та списання космічних відсотків частково
Реструктуризації як такої не буває, є узаконення незаконних космічних відсотків поза строком кредитування і затягування зашморга своїми руками на своїй шиї. Забийте на них, нехай ідуть в суд. Це найоптимальніше рішення.
Нема межі досконалості
Недосконалості тим більше...

Останнє редагування:

Назад
Угорі