Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И то далеко не фактвсе що вони можуть зробити це підсунути реструктуризацію?
Та пропонують реструктуризацію. Я її манала. Цікавить чи я можу наполягати на прощення. Чи це такі ж кончені як моно?И то далеко не факт
Якщо протермінування більше 2-3 років, списували частину боргу за умови закриття одним платежем. При протермінуванні 2-3 місяці можуть запропонувати тільки реструктуризацію.Доброго дня! Цікавить таке питання, в Приваті взагалі існує програма прощення боргу? Чи все що вони можуть зробити це підсунути реструктуризацію?
Та тут 8 місяців лишеЯкщо протермінування більше 2-3 років, списували частину боргу за умови закриття одним платежем. При протермінуванні 2-3 місяці можуть запропонувати тільки реструктуризацію.
Надо подождать ещё пару лет)Та тут 8 місяців лише
Хахах, я не поспішаю)Надо подождать ещё пару лет)
С банками сложнее) попробовать можете но они вряд-ли согласятсяІ так продовження моєї історії з Приватом. Вже 2 місяць сума стоїть на місці. Розумію що вони можливо підуть і суд. Хоча сума 5900 з копійками, навіть хз чи будуть бадатися. Може самій запропонувати їм списання частини боргу? Як думаєте?
Ех, як все складноС банками сложнее) попробовать можете но они вряд-ли согласятся