Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Список реальных "выездников" в студию!Такое вряд-ли будет, только если сумма большая есть вероятность,
Выездники выезжают от суммы 150000, а мфо могут приехать бумажку дать или наклеить наклейку должник, как альфа банк это делает??
Расскажите свою тайну- что значит по вашему " змусили"Чи такі кого змусили сплатити кредит
Більше року в дорозі до мене))) мабуть з Марсу летять)Список реальных "выездников" в студию!
Кто были, что сделали...
Є виконавча служба! Це єдина служба що може приїхати та вчинити деякі дії направлені на виконання судового рішення..Більше року в дорозі до мене))) мабуть з Марсу летять)
Спочатку неодхідний надпис+виконавче провадження!( яке можна оскаржити) це все справа не одного дня!Є виконавча служба! Це єдина служба що може приїхати та вчинити деякі дії направлені на виконання судового рішення..
По факту до мене ніхто не приїзджав, виконавець написав що пошуки майна були безрезультатними...
Всі інші що спробують в мене щось забрати отримають кулю в живіт, кип'яток в мордяку та шило між ноги...
Стаття 36, частина 5 КПК України.
Або рішення суду, або напис!Спочатку неодхідний надпис+виконавче провадження!( яке можна оскаржити) це все справа не одного дня!
А те що мфчмошніки або КаліКи кажуть що приїдуть, опишуть і так.д..брєд сивої кобили!
Нехай контролюють акції в АТБ на мівіну)) а то поздихають з голоду вони і їх виїздні групи!
Як це змусили?Чи такі кого змусили сплатити кредит
У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочкаСписок реальных "выездников" в студию!
Кто были, что сделали...
Расскажите свою тайну- что значит по вашему " змусили"
Готівочка любить таким бавитись.У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочка
Мы не говорим про ссыкунцов что под покровом ночи с трясущимися коленками клеют богомерзские бомажки...У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочка
Борг має бути одним кредитним договором на 20 ть мінімалок!Мы не говорим про ссыкунцов что под покровом ночи с трясущимися коленками клеют богомерзские бомажки...
Я спрашивал про мифических выездников что изымают чегой то там, при долге выше 150000 , со слов форумчанина
есть аргументы?Выездники выезжают от суммы 150000
да готы балуються такими пакостями по себе знаю...У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочка
Якщо 20 мінімалок вам треба виплатити по рішенню суду- то стягнення може бути звернене на житло...Може...але не факт...домовитись з виконавцем вам же ніхто не забороняє? Чи ви думаєте що йому цікаво порпатися з вами...Борг має бути одним кредитним договором на 20 ть мінімалок!
А якщо догоровів 30 і відповідно стільки ж сараїв то це аж ніяк не стосується "великого БорГу" і підстави для таких дій ВО.
В вас заставний кредит? Щоб акцентувати увагу на житло.Якщо 20 мінімалок вам треба виплатити по рішенню суду- то стягнення може бути звернене на житло...Може...але не факт...домовитись з виконавцем вам же ніхто не забороняє? Чи ви думаєте що йому цікаво порпатися з вами...
Ні, Бог милував...банки та шараги. З Приматом судився- з 97 000 бажалок присудив 21 000 тілаВ вас заставний кредит? Щоб акцентувати увагу на житло.