Чи є тут такі кого змусили через суд оплатити кредит

• Автор теми Автор теми Іванапоо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Такое вряд-ли будет, только если сумма большая есть вероятность,
Выездники выезжают от суммы 150000, а мфо могут приехать бумажку дать или наклеить наклейку должник, как альфа банк это делает??

Такое вряд-ли будет, только если сумма большая есть вероятность,
Выездники выезжают от суммы 150000, а мфо могут приехать бумажку дать или наклеить наклейку должник, как альфа банк это делает??
Список реальных "выездников" в студию!
Кто были, что сделали...
Чи такі кого змусили сплатити кредит
Расскажите свою тайну- что значит по вашему " змусили"

Більше року в дорозі до мене))) мабуть з Марсу летять)
Є виконавча служба! Це єдина служба що може приїхати та вчинити деякі дії направлені на виконання судового рішення..
По факту до мене ніхто не приїзджав, виконавець написав що пошуки майна були безрезультатними...
Всі інші що спробують в мене щось забрати отримають кулю в живіт, кип'яток в мордяку та шило між ноги...
Стаття 36, частина 5 КПК України.

Є виконавча служба! Це єдина служба що може приїхати та вчинити деякі дії направлені на виконання судового рішення..
По факту до мене ніхто не приїзджав, виконавець написав що пошуки майна були безрезультатними...
Всі інші що спробують в мене щось забрати отримають кулю в живіт, кип'яток в мордяку та шило між ноги...
Стаття 36, частина 5 КПК України.
Спочатку неодхідний надпис+виконавче провадження!( яке можна оскаржити) це все справа не одного дня!
А те що мфчмошніки або КаліКи кажуть що приїдуть, опишуть і так.д..брєд сивої кобили!
Нехай контролюють акції в АТБ на мівіну)) а то поздихають з голоду вони і їх виїздні групи!

Спочатку неодхідний надпис+виконавче провадження!( яке можна оскаржити) це все справа не одного дня!
А те що мфчмошніки або КаліКи кажуть що приїдуть, опишуть і так.д..брєд сивої кобили!
Нехай контролюють акції в АТБ на мівіну)) а то поздихають з голоду вони і їх виїздні групи!
Або рішення суду, або напис!
Всі інші виїзді групи стягнення- то є повний маразм!

Список реальных "выездников" в студию!
Кто были, что сделали...

Расскажите свою тайну- что значит по вашему " змусили"
У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочка

У меня были, обклеили дверь, лифт и подъезд, правда не знаю кто именно был, форумчане говорят, что готивочка
Мы не говорим про ссыкунцов что под покровом ночи с трясущимися коленками клеют богомерзские бомажки...
Я спрашивал про мифических выездников что изымают чегой то там, при долге выше 150000 , со слов форумчанина

В мене виконавча стагнула з зарплати борг перед Дельта банком.Стягувала 20% в місяць.... кредит був взятий в 2013 а суд відбувся в 2018 тоді і стягнення а ніяких апеляцій не подавав.Хоча зараз вже напевно пята шарага мене з цим боргом перекупила і вони починають "сумувати" коли я їм присилаю довідку про закриття?А МФО пока тільки обіцяють зробити надпис....

Я так понимаю, что изымать могут только то имущество, что в заставе, ипотека, автокредит и прочее

Мы не говорим про ссыкунцов что под покровом ночи с трясущимися коленками клеют богомерзские бомажки...
Я спрашивал про мифических выездников что изымают чегой то там, при долге выше 150000 , со слов форумчанина
Борг має бути одним кредитним договором на 20 ть мінімалок!
А якщо догоровів 30 і відповідно стільки ж сараїв то це аж ніяк не стосується "великого БорГу" і підстави для таких дій ВО.

Выездники выезжают от суммы 150000
есть аргументы?
да готы балуються такими пакостями по себе знаю...

Борг має бути одним кредитним договором на 20 ть мінімалок!
А якщо догоровів 30 і відповідно стільки ж сараїв то це аж ніяк не стосується "великого БорГу" і підстави для таких дій ВО.
Якщо 20 мінімалок вам треба виплатити по рішенню суду- то стягнення може бути звернене на житло...Може...але не факт...домовитись з виконавцем вам же ніхто не забороняє? Чи ви думаєте що йому цікаво порпатися з вами...

Якщо 20 мінімалок вам треба виплатити по рішенню суду- то стягнення може бути звернене на житло...Може...але не факт...домовитись з виконавцем вам же ніхто не забороняє? Чи ви думаєте що йому цікаво порпатися з вами...
В вас заставний кредит? Щоб акцентувати увагу на житло.

Назад
Угорі