Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сами ответили,,явно не тіло,,.
Зачекайте ще трохи і буде тіло, якщо є бажання закривати.
Тенго на 49 дні протермінування пропонують оплатити тіло.Я у Вашій попередній темі скидала Вам теми по Тенго і Мілоан,Ви їх читали?
зрозумів, дякую.просто прострочка буквально 10 днів,тому думаю не скоро,але я й не спішу нікудиЗачекайте ще трохи і буде тіло, якщо є бажання закривати.
так, просто вирішив перепитатиТенго на 49 дні протермінування пропонують оплатити тіло.Я у Вашій попередній темі скидала Вам теми по Тенго і Мілоан,Ви їх читали?
Приблизно на 40-50 день пропонують тіло. Тому відкладіть гроші, чекайте і забудьте про реструктуризацію.зрозумів, дякую.просто прострочка буквально 10 днів,тому думаю не скоро,але я й не спішу нікуди
В скоро времени должны предложить тело. На 40+ какой-то день . Многие тогда и закрывали
У меня пришло то время, когда предложили тело, а денег нет... Что дальше будет, что они делают? ИНН или суд?Приблизно на 40-50 день пропонують тіло. Тому відкладіть гроші, чекайте і забудьте про реструктуризацію.
Продадуть, а там все залежить від того кому саме. А ВНН це зовсім не боляче і легко вирішується.У меня пришло то время, когда предложили тело, а денег нет... Что дальше будет, что они делают? ИНН или суд?
Спасибо за информациюПродадуть, а там все залежить від того кому саме. А ВНН це зовсім не боляче і легко вирішується.
Почекаю.З Ними можна домовлятися! Пробуйте або чекайте та все норм будеУх... У мене 35днів просрочка. Вони на 12-15й день пропонують реструктуризувати (звісно з їх шаленим перерахунком всю суму), потім продзвонюють часто по разів 5 на день (я так і кажу, якщо ще раптом подзвоните, то гроші всерівно не знайдуться), десь після 20-25днів знайшли маму (я її підготувала), була вже пропозиція часткового списання % (50% тіла зверху то така собі вигода з тих нарахованих ними в плюс)....
Було б добре за чисте тілоПочекаю.
А Мілоан то з тої ж контори, вроді? Грозяться викон.надписом при 2тис тіла (спір в перерахунку до 5тис)_при зносі їм же дорожче буде.
і пробую, і чекаю. Дякую. Форум дуже допомагає і до речі зразки документів для оформлення запитів тут є. То тим, хто ще менше як я зареєстрований.З Ними можна домовлятися! Пробуйте або чекайте та все норм буде
В Будь-якому випадку вдачі вам, головне здоров'я берегти своє!!! А багато їх маєте, цих МФО? Я теж лише декілька днів як зареєстрований тут, хоч давно читаю цей форум! Він дуже морально помагає боротися з цими МФОшкамиі пробую, і чекаю. Дякую. Форум дуже допомагає і до речі зразки документів для оформлення запитів тут є. То тим, хто ще менше як я зареєстрований.
Взагалі місяць часу, то нормально виждати на їх місці, може хто одумається чи скарб/спадок чи ще що знайде....
Люди місяцями просто і роками чула морозяться. Тому надіюся, що оцінять мою готовність порішати швидше))
у мене 6. Було 8 на момент виходу на форум (перед новим роком). Два без просрочки норм суми, закрила. Тільки два тоді мала прострочені і ось решта в січні "добігли".В Будь-якому випадку вдачі вам, головне здоров'я берегти своє!!! А багато їх маєте, цих МФО? Я теж лише декілька днів як зареєстрований тут, хоч давно читаю цей форум! Він дуже морально помагає боротися з цими МФОшками
А краще забути про МФО назавжди.можно подавать новую заявку
я с тела 20к закрыла их за 15Здравствуйте,закрыл Тенго только что.С 40 по 50 день слали списание тело+50% после тело +100 грн.Сегодня 57 день просрочки закрыл без проблем заплатив тело+100 грн.Остальное списали.ЛК сейчас чист,можно подавать новую заявку))
Это как?) Расскажите поподробнее)я с тела 20к закрыла их за 15