Miloan Чи є сенс пропонувати тіло Мілоану?

• Автор теми Автор теми Blablabar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
Ще буде пісня « Неґайно, сьогодні, до 16:00» 😁
Зараз в них всіх виходжу на протермінування аміго мілоан тенго телефон розривають а це тільки початок, може згодом менше будуть дзвонити , це якийсь жах(

Ой, страшно. Вы ж испугались?
50/50, мене більше напрягає те, що вони мені свої судові справи надсилають 🤣 «Дивись, дивись, ми генії шантажу» 😁 Ще і чек з розрахунком судової справи, майбутньої 🫣

Зараз в них всіх виходжу на протермінування аміго мілоан тенго телефон розривають а це тільки початок, може згодом менше будуть дзвонити , це якийсь жах(
Тримайтесь 🫶🏼

50/50, мене більше напрягає те, що вони мені свої судові справи надсилають 🤣 «Дивись, дивись, ми генії шантажу» 😁 Ще і чек з розрахунком судової справи, майбутньої 🫣
Я ж говорю: страшноооооо😱
Отправьте им выигранные дела наших юристов и адвокатов))
И напишите, что Вы под защитой проекта "АНТИКОЛЛЕКТОР"

Я ж говорю: страшноооооо😱
Отправьте им выигранные дела наших юристов и адвокатов))
И напишите, что Вы под защитой проекта "АНТИКОЛЛЕКТОР"
Не здивуюсь, якщо вони тут самі «пасуться» 😁 І планують далі свої дєлішки, виходячи з того, що прочитали 🙈😆

Аналогічно) тільки в мене їх собратієв усі 4( таке собі каре). Вже пропонують частину штрафів прибрати. Але я навіть не дивилася що там пишуть по тих кабінетах, бо то скоріш замануха, а в кабінеті як завжди нає.. ой.. кидалово.
Як Дорофеєва співає «Хай хай хай пиииишууууть..»

Сьогодні надіслали смс, що я активувала акційну пропозицію, тому негайно потрібно спішити 🙈

Ага. А напис тільки на бейджиках. Аміго, мілоан, пенго...))
Мені іноді здається, що всі МФО в одному приміщенні. Та передають інфу по поверхам. Бо лише проведу оплату в одній компанії, інші налітають 😆Запах грошей 😏

Мені іноді здається, що всі МФО в одному приміщенні. Та передають інфу по поверхам. Бо лише проведу оплату в одній компанії, інші налітають 😆Запах грошей 😏
Доречі також таку тенденцію замітив

Прислали тіло+1000,але Тенго,Панго і Мілоан разом близько 50 тисяч виходить.
Скільки ще буде така пропозиція перед передачею факторингу,поділіться досвідом,поки збираю гроші🙂

Amaranta, Amaranta,
Прислали тіло+1000,але Тенго,Панго і Мілоан разом близько 50 тисяч виходить.
Скільки ще буде така пропозиція перед передачею факторингу,поділіться досвідом,поки збираю гроші🙂
Доброго дня!
Підкажіть буль ласка яке протермінування у Вас?Як себе поводили?

Не розумію, що це, " у всіх чмошок" і на скільки законно. З 2025 вони всі беруть коміссію за видачу. Мілоан також. Питання, це що, такиц закон прийняли, що комісія узаконена?????

Не розумію, що це, " у всіх чмошок" і на скільки законно. З 2025 вони всі беруть коміссію за видачу. Мілоан також. Питання, це що, такиц закон прийняли, що комісія узаконена?????
Наверное сейчас такой закон, что вы
подписали то и "по закону", а что подписывают никто никогда не читает... многобуков.

Назад
Угорі Унизу