Чи є сенс подавати апеляцію після програшу в районному суді ЄАПБ?

• Автор теми Автор теми andr966
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 214

andr966

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
andr966 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго часу! Підкажіть, в мене виникла ситуація, що програв суд Єапб в спрощеному судовому порядку. Рішення суду було 26.12.25, про рішення суду дізнався кілька днів тому. Підкажіть будь ласка, чи є смисл писати апеляційну заяву в ці дні що залишились, та чи реально зменшити суму боргу через апеляційний суд, так як тіло було 19500 та відсотки нараховані 73000 грн. І підскажіть порядок складання апеляційної заяви, так як не захищався взагалі.

Виграти апеляційний суд з ЄАПБ

Всім доброго часу! Підкажіть, в мене виникла ситуація, що програв суд Єапб в спрощеному судовому порядку. Рішення суду було 26.12.25, про рішення суду дізнався кілька днів тому. Підкажіть будь ласка, чи є смисл писати апеляційну заяву в ці дні що залишились, та чи реально зменшити суму боргу через апеляційний суд, так як тіло було 19500 та відсотки нараховані 73000 грн. І підскажіть порядок складання апеляційної заяви, так як не захищався взагалі.
щодо сенсу подання апеляціі, ніхто не скаже, поки не побачить справу))
без ознайомлення із документами, це будуть безпідставні припущення.

окремо звертаю вашу увагу на те, що, можливо, апеляцію подати не можливо, бо рішення може бути заочним.

Я просто геть не розуміюсь в законах. Адвоката немає, так як важка ситуація з грошима.

Необхідно бачити копію позову, додатків до нього і рішення. Строк не пропускати (30 днів від отримання повного тексту). Можливо у Вас і не апеляція, а заяву на перегляд заочного подавати, що дешевше з точки зору судового збору. Всі потрібні документи можете скачати з кабінету в електронному суді Електронний суд . Зазвичай вони там є

щодо грошей і адвоката, то тут дивіться, чи сума стягнення значна. Якщо 20-30 тисяч і більше, вже доцільно щонайменше проконсультуватись по шансах

Необхідно бачити копію позову, додатків до нього і рішення. Строк не пропускати (30 днів від отримання повного тексту). Можливо у Вас і не апеляція, а заяву на перегляд заочного подавати, що дешевше з точки зору судового збору. Всі потрібні документи можете скачати з кабінету в електронному суді Електронний суд . Зазвичай вони там є

щодо грошей і адвоката, то тут дивіться, чи сума стягнення значна. Якщо 20-30 тисяч і більше, вже доцільно щонайменше проконсультуватись по шансах
Як з Вами краще зв'язатись?

щодо сенсу подання апеляціі, ніхто не скаже, поки не побачить справу))
без ознайомлення із документами, це будуть безпідставні припущення.

окремо звертаю вашу увагу на те, що, можливо, апеляцію подати не можливо, бо рішення може бути заочним.
поясніть, будь ласка, як це може бути, що апеляцію не приймуть?

Виграти апеляційний суд з ЄАПБ
Теж цікавить

я спробую на прикладі пояснити, бо про це вже багато сказано. От якщо Ви захворіли, пишите лікарю повідомлення, а чи є у Вас шанси... без обстежень і аналізів чи таке інше. От тут Ви не надаєте того, на чому взагалі можна будувати висновки. Оберіть адвоката (можу і мою допомогу пропонувати), дайте матеріали і в порядку консультації (копія позову, додатків, рішення, докази отримання так чи інакше рішення чітко з датою (можна скріншотом надходження повного тексту в ел. кабінет)) та після цього можна буде надати Вам обгрунтовану відповідь

має значення НЕ дата рішення, а дата отримання Вами повного тексту

і знову таки, може там не апеляційну скаргу, можливо там рішення заочне і буде дешевше за рахунок як мінімум судового збору

Назад
Угорі