Чи є сенс дзвонити в банк і просити реструктуризацію?

• Автор теми Автор теми mixail
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mixail

Читач
Дописи
19
Реакції
4
Бали
5060
mixail не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сори что влезаю в вашу тему, не могу создать отдельну. тему.
Всім привіт. Приймайте в ряди боржників.
Всі борги: взяв у знайомих 15 тис дол і в банках (сумарно 200+ тис грн , кредитки від Альфа, Моно, Ідея, Глобус, Конкорж, Приват, А-банк). Всюди пішли просрочки. Колись буде час то детально розпишу.

Наразі мене хвилює Глобус банк. Прошу вашої поради.
Не плачу вже 4 місяці, за весь час можливо і дзвонили (не беру трубку), 1 раз прислали лист (прикріпляю) і сьогодні СМС що 01.06 подають в суд. Подивився в реєстрі стану розгляду судових справ - Глобус досить активно подає в суд.
Суду не боюсь(офіційно безробітний, майна нема) , єдине що лякає - заборона виїзду за кордон. Працюю за кордоном.
Питання: якщо суд таки відбудеться, то чи обов"язково буде рішення про невиїзд за кордон?
Якщо я офіційно в Україні не працюю то як будуть утримувати 20% від мінімалки? Чи можна принести польский трудовий контракт (unowa o prace)?
Я можу попросити суд щоб мені призначили мінімальну виплату в місяць (наприклад 700-1000 грн) і попросити не ставити заборону виїзду, бо джерело доходів за кордоном?
Чи може є смисл стати на біржу праці?
Чи є сенс дзвонити в банк і просити реструктуризацію?
Проблема в тому що їду зараз на роботу в польщу і міг би там сидіти постійно, але в жовтні закінчується віза і треба подавати на нову, а з новою я вже боюсь не виїду за кордон. І ще в першу чергу віддати гроші знайомим до кінця року. Аж після нового року зможу щось капати банкам.
Буду вдячний за будь яку інформацію.
IMG1_20190521_174703.jpg

Screenshot_2019_05_21_18_09_58_861_com_android_mms_1_.png

Про Глобус банк здесь наверное мало кто писал,в основном знаменитые Приват,Альфа,Идея,Пумб.Ну а за границу сейчас не выпускают если уже суд был.Глобус может только пугает,есть люди на форуме по 5 лет банкам не отдают письма,угрозы и никакого суда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі