чи йде finsfera на тіло?

• Автор теми Автор теми crap4i.1315
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 915

crap4i.1315

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
28
Бали
158
crap4i.1315 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, чи можна домовитися з ними за тіло, тіло в мене 3500, просрочка 46 днів, я написав їм на пошту, але за тиждень відповіді так і не було, нарахували, більше 12000 штрафів і пені, маю в цьому місяці ще приблизно 3-4 тисячі на закриття і вже буду чекати наступного місяця, а про них читав, що люблять в суд подавати, тому хотів з ними домовитися, а вони ігнорують

Всім привіт, чи можна домовитися з ними за тіло, тіло в мене 3500, просрочка 46 днів, я написав їм на пошту, але за тиждень відповіді так і не було, нарахували, більше 12000 штрафів і пені, маю в цьому місяці ще приблизно 3-4 тисячі на закриття і вже буду чекати наступного місяця, а про них читав, що люблять в суд подавати, тому хотів з ними домовитися, а вони ігнорують
Перед судом предлагают тело, и да... не смотрите на эти штрафы, это не то с чем они идут в суд, а то сразу паника что 12тыс за 46 дней, что будет дальше... на это и рассчитано, в суд подают на 3тела(у меня так), а так звоните предлагайте тело может и согласятся.

Написать заяву на пошту їм,з проханням піти на ваші умови сплачувати, мені написали що розглянуть в мене перші дні прострочки тіло 4000,написала що можу сплачувати частинами від руки написала заяву сфоткала і їм відправила примірник заяви в небі про захист права споживачів

я їх наприклад закрив за тіло півроку назад. враховуючи що вони завершують діяльність то мож довго тянути не будуть і підуть на тіло. А може навпаки тепер їм грошей треба більше і тянути будуть))) У будь якому випадку успіху вам з його закриттям)

зрозуміло, всім дякую)
Форум для этого и создал админ, чтобы прояснить то что непонятно, без форума можно в панике наделать много чего неправильного, в том числе переплатить все хотелки, которые впринципе можно не платить, как и с финсферой. Пишут цифры до@#я, а по факту даже в суд идут с меньшими хотелками, так как сами понимают что накрученная сумма это неадекватная сумма, так почти все мфо.

Назад
Угорі