Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Для безпеки завжди просіть гарантійний лист до оплати. Без нього не платіть нічогоДоброго вечора.Скажіть чи було в когось таке що після оплати боргу колекторам, з Вас знов вимагали гроші ті самі колектори, чи передали іншим?
На форумі про таке раніше писали.Доброго вечора.Скажіть чи було в когось таке що після оплати боргу колекторам, з Вас знов вимагали гроші ті самі колектори, чи передали іншим?
А як зрозуміти що цей гарантійний лист "правильний"?Ні. Для безпеки завжди просіть гарантійний лист до оплати. Без нього не платіть нічого
В ідеалі він має бути відправлений поштою, наприклад, Укрпоштою на Вашу адресу. Має бути печатка і підпис керівника. Але я завжди гарантійку отримувала на звичайну електронну пошту або в особистому кабінеті МФО. Так і закрила 18 штук)А як зрозуміти що цей гарантійний лист "правильний"?
Скажіть а він якось прив'язаний до дати, бо мені колектор каже що ну якщо будете сьогодні оплачувати то лист Вам сьогодні надішлю електронкою.А я особисто хочу його отримати укрпоштою і тільки потім подивившись що це за лист іти і сплачувати.Ви закривали однією сумою чи була реструктуризація?В ідеалі він має бути відправлений поштою, наприклад, Укрпоштою на Вашу адресу. Має бути печатка і підпис керівника. Але я завжди гарантійку отримувала на звичайну електронну пошту або в особистому кабінеті МФО. Так і закрила 18 штук)
Звичайно привʼязаний, якщо прострочите дату оплати-всі платежі згорять, на жаль, тому домовляйтесь виходячи з Ваших фінансів, щоб все було точно.Скажіть а він якось прив'язаний до дати, бо мені колектор каже що ну якщо будете сьогодні оплачувати то лист Вам сьогодні надішлю електронкою.А я особисто хочу його отримати укрпоштою і тільки потім подивившись що це за лист іти і сплачувати.Ви закривали однією сумою чи була реструктуризація?
Дякую за інформаціюЗвичайно привʼязаний, якщо прострочите дату оплати-всі платежі згорять, на жаль, тому домовляйтесь виходячи з Ваших фінансів, щоб все було точно.
Оплачувала по-різному, в основному одним платежем за тіло кредиту.
Кто знает, где можно с высоким шансом взять одобренный кредит с плохой ки?

Що таке тиждень? Дехто роками не може зрозуміти
За тиждень перебування на форумі не зрозуміли що це погана ідея?)
Може тобі ще рефералку скинути?)Кто знает, где можно с высоким шансом взять одобренный кредит с плохой ки?
Там вам написали, що в ідеалі він має бути відправлений поштою. Але так заморочуватись шарага навряд захоче. Я платила просто по гарантійках, скинутих на ел пошту. Має бути точно вказано, що при сплаті такої-то суми кредит буде закрито.А як зрозуміти що цей гарантійний лист "правильний"?
І доповніть з підписом від руки і печаткою ,я так думаю ,бо не закривав так ))))Там вам написали, що в ідеалі він має бути відправлений поштою. Але так заморочуватись шарага навряд захоче. Я платила просто по гарантійках, скинутих на ел пошту. Має бути точно вказано, що при сплаті такої-то суми кредит буде закрито.
Ну і якщо шарага вже готова надіслати гарантійку, то скоріш за все не збирається кидати.
А ще вже після оплати просіть довідку про закриття.
Тут люди намагаються закрити свої кредити з найменшими втратами, а не взяти нові, тому тут це питання не актуальнеКто знает, где можно с высоким шансом взять одобренный кредит с плохой ки?