Чи варто писати в МФО листи про неспроможність оплати ?

• Автор теми Автор теми Олексай
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K

Олексай

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
3
Бали
283
Олексай не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи варто писати вМФО листи про неспроможність оплати ? Начитавшись зрозумів ,що начебто вони особо Не погоджуються на заморозку процентів .Але Є така думка що варто написати грамотно листи про прохання припинити нараховувати %, в зв'язку з тим-то тим-то..., щоб якщо діло дійде до суду ,то були факти доказові звернень, про припинення нарахування процентів і про проблеми з погашенням.(20 тис тіло наприклад)

Чи варто писати вМФО листи про неспроможність оплати ? Начитавшись зрозумів ,що начебто вони особо Не погоджуються на заморозку процентів .Але Є така думка що варто написати грамотно листи про прохання припинити нараховувати %, в зв'язку з тим-то тим-то..., щоб якщо діло дійде до суду ,то були факти доказові звернень, про припинення нарахування процентів і про проблеми з погашенням.(20 тис тіло наприклад)
Нет никакого смысла.

Їм грамотні листи не потрібні. Їм потрібна оплата. Лише час і ігнор в поміч, щоб збити відсотки

В суді треба захищатися з юристом, лише це може допомогти. А так, суду все одно на вашу неплатоспроможність. Блок рахунків, арешт майна. Сьогодні з вас нічого взяти, але ж так не буде все життя.

В суді треба захищатися з юристом, лише це може допомогти. А так, суду все одно на вашу неплатоспроможність. Блок рахунків, арешт майна. Сьогодні з вас нічого взяти, але ж так не буде все життя.
20к тіло. І 12к в іншій .Думаю що для них сума значима.
А якщо кредитна історія завжди була гарна ,то це є плюс чи мінус в ситуації коли не можеш віддати ?

Ну типу шо якщо суд,то будуть докази того що звертався з проханням до них про неспроможність
Нічого не дасть
20к тіло. І 12к в іншій .Думаю що для них сума значима.
А якщо кредитна історія завжди була гарна ,то це є плюс чи мінус в ситуації коли не можеш віддати ?
І кредитна історія ні до чого.
Олексай, якщо буде суд,то є адвокати,які цим займаються. Ніякі звернення до МФО не беруться до уваги.

Ну так собі затія звичайно....
Ніхто на ваші листи і не гляне...
Якщо не можете оплатити,не беріть)
Ось така приблизно буде відповідь)

прохання припинити нараховувати %, в зв'язку з тим-то тим-то
Из того что знаю: тело 20 тыс., набежало за месяц еще 10 тыс. Просрочка дней 5. Человек по состоянию здоровья запросил более лояльные условия. Предложили списать то что набежало за просрочку, а остальное разбить на 3 платежа по 10 тыс., без дальнейших начислений любых процентов. Тут уже каждый решает по возможностям.

Ще на їх ім'я заповіт напишіть.

Как по мне писать мфо, пустая трата времени
Це може навіть в зворотньому напрямку спрацювати - почнуть активно шарахати оточення і кидати ці самі листи
"От бачите, Ваш знайомий\родич\друг" не може оплатити, сам про це пише, допоможіть йому заплатити тіло і ще три тіла, добре?"

Ще на їх ім'я заповіт напишіть.
"Перебуваючи в здоровому глузді і при світлій пам'яті заповідаю свій борг і нараховані по цьому боргу проценти, які ви нарахували, вашій конторі. І не треба ніяких подяк, адже ви сумлінно, денно і нощно своєю активністю у повній мірі на це заслугували".
Дата. Підпис.
))))))))))))

"Перебуваючи в здоровому глузді і при світлій пам'яті заповідаю свій борг і нараховані по цьому боргу проценти, які ви нарахували, вашій конторі. І не треба ніяких подяк, адже ви сумлінно, денно і нощно своєю активністю у повній мірі на це заслугували".
Дата. Підпис.
))))))))))))
Думаю после такого завещания, мфо само будет заботиться о твоём здоровье, чтобы завершение ещё долго не вступило в силу))

Думаю после такого завещания, мфо само будет заботиться о твоём здоровье, чтобы завершение ещё долго не вступило в силу))
Ага)))) Поселит меня на Мальдивах, оплатит курсы IT, чтоб я в конце концов вернул им десять тысяч гривен...)))))))

Назад
Угорі