Чи варто першому йти на контакт?

• Автор теми Автор теми Немудрая сова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Немудрая сова

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
100
Бали
5125
Немудрая сова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Я довгожитель форуму, вже й не знаю скільки років тут. Пережила багато, але... сьогодні отримала смс від фінфорс. Начиталася відгуків, я вже просто стомилася від усього, що може бути. От і думаю, чи подзвонити і запропонувати свої умови, чи чекати обдзвонів, погроз і т.д. Як хто з ними домовлявся?

А ви взагалі впевнені що ваш "борг" саме в них... або ще досі в них?
Вчора передано саме їм. Та якби я була впевнена, що вони не будуть обдзвонювати оточення, то фіг би звертала на них увагу.

Вчора передано саме їм. Та якби я була впевнена, що вони не будуть обдзвонювати оточення, то фіг би звертала на них увагу.
Ну раніше вони знатно діставали. В мене фінфорс з усіх решти самі неадеквати були. Чого тільки в свій час не чудили.
Але як сіли так і злізли.

Ну раніше вони знатно діставали. В мене фінфорс з усіх решти самі неадеквати були. Чого тільки в свій час не чудили.
У мене здулись за 2 роки. Фінтехи від їх імені спамлять електронку

Ви не в курсі, як вони зараз? Війна все таки.... не всі можуть платити...

Всім привіт. Я довгожитель форуму, вже й не знаю скільки років тут. Пережила багато, але... сьогодні отримала смс від фінфорс. Начиталася відгуків, я вже просто стомилася від усього, що може бути. От і думаю, чи подзвонити і запропонувати свої умови, чи чекати обдзвонів, погроз і т.д. Як хто з ними домовляв

Всім привіт. Я довгожитель форуму, вже й не знаю скільки років тут. Пережила багато, але... сьогодні отримала смс від фінфорс. Начиталася відгуків, я вже просто стомилася від усього, що може бути. От і думаю, чи подзвонити і запропонувати свої умови, чи чекати обдзвонів, погроз і т.д. Як хто з ними домовлявся?
Були в мене по двом шарагам. З першою я їм сам писав на електронну пошту з пропозицією закриття за тіло. Погодилися,самі скинули гарантійний лист. А з другою самі написали в вайбер,що є можливість закрити за тіло до кінця місяця,або розділити на дві частини,але всю суму.

Хто з ними стикався останнім часом, розкажіть, як домовлялися?
Були в мене по двом шарагам. З першою я їм сам писав на електронну пошту з пропозицією закриття за тіло. Погодилися,самі скинули гарантійний лист. А з другою самі написали в вайбер,що є можливість закрити за тіло до кінця місяця,або розділити на дві частини,але всю суму.
Комусь, крім Вас дзвонили?

Якщо є можливість заплатити - можна їм дзвонити і домовлятись. Але краще писати на електронку. Помітив, що там більш адекватні люди спілкуються

Помітив, що там більш адекватні люди спілкуються
Не в адекватності справа, а в тому, що пошта є офіційна і там вже чорноротити як з лівих номерів не вийде, бо можно відгребсти по повній.

А вы зайдите на их сайт через компьютер и просмотрите кого они вписали о третьих лицах которых вы не указывали! У меня что Селфи, что Егроши вписали по одному человеку! Я сам их зай.. ваю о том что будут где-то искать других будут отвечать по статьям уголовного кодекса Украины 182,189,190,355 + НБУ и права потребителей
Диего, пока эта система действует
А вы зайдите на их сайт через компьютер и просмотрите кого они вписали о третьих лицах которых вы не указывали! У меня что Селфи, что Егроши вписали по одному человеку! Я сам их зай.. ваю о том что будут где-то искать других будут отвечать по статьям уголовного кодекса Украины 182,189,190,355 + НБУ и права потребителей
Диего, пока эта система действует
Так же я притушиваю Манивео и Аванс кредит

Назад
Угорі