Таліон Чи варто годувати таліон?

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 128

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
293
Реакції
332
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фрістайлкредит 3000 тіло. Продали таліону. Той пише що повна сума боргу 6925 грн. Пропонували закриття за 5995. Сьогодні спілкувалася в телеграм з менеджером, поступаються до 5095 на 3 платежі (аванс сьогодні і по платежу у лютому і у березні). Сума переплати 2000 грн. Наче небагато, згадуючи мою попередню практику з ними. Тоді з 9500 накрутили 22к. Через 3 роки закрили за тіло (кредит був 2021 року).

Але не знаю, читаю тут, що якщо рік ігнорити, можна закрити за тіло-півтіла. Варто далі падати на ігнор чи сплатити вже ті % і забути? Мене не дістають, з оточення ніхто не жалівся. Раз в тиждень надсилають смс.

Фрістайлкредит 3000 тіло. Продали таліону. Той пише що повна сума боргу 6925 грн. Пропонували закриття за 5995. Сьогодні спілкувалася в телеграм з менеджером, поступаються до 5095 на 3 платежі (аванс сьогодні і по платежу у лютому і у березні). Сума переплати 2000 грн. Наче небагато, згадуючи мою попередню практику з ними. Тоді з 9500 накрутили 22к. Через 3 роки закрили за тіло (кредит був 2021 року).

Але не знаю, читаю тут, що якщо рік ігнорити, можна закрити за тіло-півтіла. Варто далі падати на ігнор чи сплатити вже ті % і забути? Мене не дістають, з оточення ніхто не жалівся. Раз в тиждень надсилають смс.
Я их давно закрывал. Ждал предложения за тело, они хотели 2. По итогу прогнулся и заплатил два. Но можно было дальше не платить и ждать предложения. Просто хотелось побыстрее закрыть. Я бы от этого отталкивался. Если не в напряг и хотите закрыть побыстрее, то заплатите, а если там есть другие мфо, то и эти вполне себе подождут.

Таллион чиловые ребята и часто идут на тело, да и сумма не судебная, прямо скажем. Ответ - однозначно нет.

Назад
Угорі