Чи таке можливе в Ідеїбанку?

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Натуля

✩ Premium ✩
Дописи
409
Реакції
461
Бали
1013
Натуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня вам всім☺☺☺☺.Хочу запитати у вас хто мав чи має кредит у Ідея Банк,мій сусід взяв у них 2кредита готівкових,один платить 2600,а інший 3800,жодного разу небуло прострочок,залишилось іще 10місяців платити,в грудні місяці він на другій кредит кинув замість 3800 лише 2000тис,бо немав коштів так вийшло, вони йому дзвонять щодня щоб оплатив 4600,бо розклеять фото,ще шось там,тепер прийшла смс що його кредит заблоковано,продано гандурасам,тощо він вже незможе викорегувати ті платежі?Чи це очередноє їхнє напугать?,він прийшов до мене щоб взнати,бо пенсіонер,чи краще нехай до юриста звертається,прострочка виходить 2місяці.Підскажіть в кого таке було подібне і як вирішили,велике вам дякую?

Доброго дня вам всім☺☺☺☺.Хочу запитати у вас хто мав чи має кредит у Ідея Банк,мій сусід взяв у них 2кредита готівкових,один платить 2600,а інший 3800,жодного разу небуло прострочок,залишилось іще 10місяців платити,в грудні місяці він на другій кредит кинув замість 3800 лише 2000тис,бо немав коштів так вийшло, вони йому дзвонять щодня щоб оплатив 4600,бо розклеять фото,ще шось там,тепер прийшла смс що його кредит заблоковано,продано гандурасам,тощо він вже незможе викорегувати ті платежі?Чи це очередноє їхнє напугать?,він прийшов до мене щоб взнати,бо пенсіонер,чи краще нехай до юриста звертається,прострочка виходить 2місяці.Підскажіть в кого таке було подібне і як вирішили,велике вам дякую?
а что вам даст юрист на данном этапе?я Идее не плачу с ноября 17 года они кому то перепродали! те хотели 70% от тела

Не плачу идею уже год. Продали ЄАПБ,звонили вроде как только мне, и смс слали контактным. Через какое-то время попросили закрыть за а пол тела )

а что вам даст юрист на данном этапе?я Идее не плачу с ноября 17 года они кому то перепродали! те хотели 70% от тела
Просто він вже на нервах,каже що оплачу їм в кінці місяця,зараз вже небере трубку,бо каже що його даже слухати нехочуть,а тількі сьогодні плати і всьо?я його трохі заспокоюю,що все буде ок,підуть вони вам на уступкі,то попросив щоб я пішла до платіжного айбоксу з договором і подивилась чи незаблокували?,він то такій що мата може вкласти,але каже що нехоче псувати собі нерви.
Не плачу идею уже год. Продали ЄАПБ,звонили вроде как только мне, и смс слали контактным. Через какое-то время попросили закрыть за а пол тела )
А внього виходить 2платежа висить,бо в січні треба було 12оплатити,а пишуть шо продали,чи це правда,за такій короткій термін?

Це просто страшилка.
В мене схожа ситуація. В грудні вирішила на них забити. Не платила взагалі.
А тепер передумала. Сьогодні зателефонувала уточнити, скільки платити. Була приємно здивована, ніяких додатково нарахованих платежів. Лише планові, грудень+січень. Питають, чи оплачу до кінця січня. Ніхто нікому не продав.
Заспокойте сусіда. Його просто лякають. Превентивна міра)
Якщо в нього є наміри платити далі, нехай просто платить та й усе.
Якщо хоче забити, нехай заб'є :)
0342507585 на цей номер дзвонила
Розмовляли ввічливо

Останнє редагування:
Це просто страшилка.
А тепер передумала. Сьогодні зателефонувала уточнити, скільки платити. Була приємно здивована, ніяких додатково нарахованих платежів. Лише планові, грудень+січень. Питають, чи оплачу до кінця січня. Ніхто нікому не продав.
Ні він буде платити,лише так каже вийшло з фвнансами,то вони написали у вайбер,що продали каллам і чекайте виїзду калів?,він прийшов до мене з тим договором і питається?,і він хоче в 20числах зробити платіж,але вони вимагають тих 4600заборгованості.

Просто він вже на нервах,каже що оплачу їм в кінці місяця,зараз вже небере трубку,бо каже що його даже слухати нехочуть,а тількі сьогодні плати і всьо?я його трохі заспокоюю,що все буде ок,підуть вони вам на уступкі,то попросив щоб я пішла до платіжного айбоксу з договором і подивилась чи незаблокували?,він то такій що мата може вкласти,але каже що нехоче псувати собі нерви.

А внього виходить 2платежа висить,бо в січні треба було 12оплатити,а пишуть шо продали,чи це правда,за такій короткій термін?
Меня продали спустя полгода как я не платила )

будет платить и его платежи пойдут на оплату процентов, пени и т.д., если хочет платить то пускай идет на отделение и разбирается сколько будет платеж, со звонилками говорить бесполезно.

Меня продали спустя полгода как я не платила )
Ну я тоже так думаю,ну неможуть ж вони за 4600 продати одразу?
по ходу, там 5.600 має бути
- 1.800 недоплата за грудень
- 3.800 оплата за січень
Ну а вони нарахували 4600+3800 оплата за січень мала бути 12

За 2 месяца не продадут. У меня просрочка 7 месяцев.. угрожают продать уже месяца два.. хотел бы решить вопрос, но с деньгами совсем туго, поэтому я пока в режиме снежинки..

Этот истерический банк может расклеить на подъездах дома фото с просьбой помочь найти неплательщика... Но от этого они обычно отнекивается, мол не мы не знаем...

Це просто страшилка.
0342507585 на цей номер дзвонила
Розмовляли ввічливо
Дякую,завтра дам йому цей номер.
Этот истерический банк может расклеить на подъездах дома фото с просьбой помочь найти неплательщика... Но от этого они обычно отнекивается, мол не мы не знаем...
Та вони так йому і написали у вайбері,шо вже надрукували фото на розклейку?

Ну напечатали и напечатали) 5 минут позора, как говорится...) ко мне тоже приехали, на 4том месяце просрочки, наклеяли на дверь.. листовку с фото и надпись "Должник в идея банке"...

Не продали? А какое тело у вас?
Чи продали я не в курсі, принаймі ніяких офіційних документів я не отримувала. Не телефонують, бо змінила давно номер. Тіло не мале, готівка 40 і дві карти по 20))

Я,Ідеї не плачу вже більше року,кошти на вітер.Два роки проплачувала по 3400,тіло майже на місці.Через три міс.приходив чувачок,всунув в двері бумажку,я його обізвала потім ,,педофілом,,вже тиша з весни.Моніторю тільки себе в реєстрах,так,як вони можуть вліпити Іін

Я,Ідеї не плачу вже більше року,кошти на вітер.Два роки проплачувала по 3400,тіло майже на місці.Через три міс.приходив чувачок,всунув в двері бумажку,я його обізвала потім ,,педофілом,,вже тиша з весни.Моніторю тільки себе в реєстрах,так,як вони можуть вліпити Іін
Ну а тут виходить що з січневою оплатою то 2місяці неплачено,кінуто в грудні лише 2000тис,то вони такій йому кіпіш роблять???я його заспокоюю,шо все буде ок після 20чисел заплатите,нічого їм нестанеться,головне що платите,а яку сумму маєте таке і кінете.

Я закрыла в январе кредит у них. Сейчас ни пени, ни штрафы не начисояют. Только по графику, платила иногда меньше платежа, так как не было денег. Потом просто сумму допоачивпешь и все до платежа, звонили постоянно. К примеру, платёж 3500, я заплатила 2000, и они просили доплатить 1500. Никто не клеил, но читала, что могут и тоже боялась

Назад
Угорі