Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
См розсилку?Зробили розсилку смс щоб з ними зв язатись. Що вони за монстри? Типу кешбері і преміум актив чи трішки добріші?
Так. Взагалі не розумію хто мене продав.См розсилку?
Крім вас комусь прислали?Так. Взагалі не розумію хто мене продав.
Скорей всего отдали на прозвон, а не продали.Так. Взагалі не розумію хто мене продав.
Так. Поки знаю двом людям, але з якими я не спілкуюсь взагалі тупо разом колись працювали років 4 тому.Можливо ше комусь незнаю. Просто цікаво чи вони знаходять сусідів.Крім вас комусь прислали?
В них жосткий прозвон чи одноразовий ? Бо сусіди і я вже на таблєткахСкорей всего отдали на прозвон, а не продали.
На счёт звонков, не знаю, у меня стоит блокиратор, а смски присылали раз в неделю.В них жосткий прозвон чи одноразовий ? Бо сусіди і я вже на таблєтках
Хм... У мене вони є... Крім мене нікого взагалі не турбують... МістерМоней віддав на прозвонТак. Поки знаю двом людям, але з якими я не спілкуюсь взагалі тупо разом колись працювали років 4 тому.Можливо ше комусь незнаю. Просто цікаво чи вони знаходять сусідів.
В них жосткий прозвон чи одноразовий ? Бо сусіди і я вже на таблєтках
В мене немає містер мані. Може май кредіт?Хм... У мене вони є... Крім мене нікого взагалі не турбують... МістерМоней віддав на прозвон
В мене немає містер мані. Може май кредіт?
Просто я дуже фартова. Всьо саме гірше йде меніХм... У мене вони є... Крім мене нікого взагалі не турбують... МістерМоней віддав на прозвон
Вряд ли. То больше к Фактору. В любом случае, они не самые доставучиеВ мене немає містер мані. Може май кредіт?
Просто я дуже фартова. Всьо саме гірше йде мені
В мене немає містер мані. Може май кредіт?
Мені сьогодні прийшло смс від Дінеро, що є 4 години заплатити, бо передали ДебтФорту. 1,5 просрочка.
Просто я дуже фартова. Всьо саме гірше йде мені
Можливо віддали на прозвон.
Няша[/USE
[/QUOTE]
Монетка така долбанута що жах.в мене вже по них прострочка рік,то того року такі мені погрози писали і колаж робили,що я чуть не вмерла і дзвінків було купа але я на них написала скаргу в НБУ і на цілий рік вгамувалися,аж сьогодні нагадали про себе.незнаю як буде цей Дебфорт себе поводити....Можливо віддали на прозвон.
Няша,
Надіюсь що тільки прозвон буде,хоча сама монетка любить написи ліпитиМонетка така долбанута що жах.в мене вже по них прострочка рік,то того року такі мені погрози писали і колаж робили,що я чуть не вмерла і дзвінків було купа але я на них написала скаргу в НБУ і на цілий рік вгамувалися,аж сьогодні нагадали про себе.незнаю як буде цей Дебфорт себе поводит
Життя любить робити ,, сюрпризи"))). можливо завтра Ви отримаєте спадщину)ПАННОЧКА, в мене нема що відбирати і нема рахунків)
То навряд чи)))немаю таких родичів щоб на мене переписували спадщину))))Життя любить робити ,, сюрпризи"))). можливо завтра Ви отримаєте спадщину)