Чи сильні звірі? Що від них чекати? Чи знаходя сусідів?

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

Просто О.

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
143
Бали
193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зробили розсилку смс щоб з ними зв язатись. Що вони за монстри? Типу кешбері і преміум актив чи трішки добріші?

Просто О., совсем безобидные, про них есть много информации.
https://anticollector.ua/threads/debtfort-chto-iz-sebja-predstavljajut.24862/unread

Крім вас комусь прислали?
Так. Поки знаю двом людям, але з якими я не спілкуюсь взагалі тупо разом колись працювали років 4 тому.Можливо ше комусь незнаю. Просто цікаво чи вони знаходять сусідів.
Скорей всего отдали на прозвон, а не продали.
В них жосткий прозвон чи одноразовий ? Бо сусіди і я вже на таблєтках

Так. Поки знаю двом людям, але з якими я не спілкуюсь взагалі тупо разом колись працювали років 4 тому.Можливо ше комусь незнаю. Просто цікаво чи вони знаходять сусідів.

В них жосткий прозвон чи одноразовий ? Бо сусіди і я вже на таблєтках
Хм... У мене вони є... Крім мене нікого взагалі не турбують... МістерМоней віддав на прозвон

Хм... У мене вони є... Крім мене нікого взагалі не турбують... МістерМоней віддав на прозвон
В мене немає містер мані. Може май кредіт?
В мене немає містер мані. Може май кредіт?
Просто я дуже фартова. Всьо саме гірше йде мені

Ваш борг перед ТОВ Глобал Кредит передано до Debtfort.У Вас залишилось 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0800300316 — такое было, но ещё в октябре, звонят иногда

Мені тепер прийшло що продали Дебфорту,а їм продала Монетка

Можливо віддали на прозвон.
Няша[/USE
[/QUOTE]

Можливо віддали на прозвон.
Няша,
Монетка така долбанута що жах.в мене вже по них прострочка рік,то того року такі мені погрози писали і колаж робили,що я чуть не вмерла і дзвінків було купа але я на них написала скаргу в НБУ і на цілий рік вгамувалися,аж сьогодні нагадали про себе.незнаю як буде цей Дебфорт себе поводити....

Монетка така долбанута що жах.в мене вже по них прострочка рік,то того року такі мені погрози писали і колаж робили,що я чуть не вмерла і дзвінків було купа але я на них написала скаргу в НБУ і на цілий рік вгамувалися,аж сьогодні нагадали про себе.незнаю як буде цей Дебфорт себе поводит
Надіюсь що тільки прозвон буде,хоча сама монетка любить написи ліпити

Назад
Угорі