Cosa_Nostra
Форумчанин
- Дописи
- 829
- Реакції
- 1377
- Бали
- 5430
Cosa_Nostra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Давно мені в голові крутиться це питання. Хоча, на разі, тьху-тьху, про мої кредити як забули всі, то так і не згадують.
Ну, ок. Хтось ці надписи через суд зносить, хтось оскаржує, хтось платить, хтось забив болт. У кожного свій розклад.
Але чи пробував хтось, грубо кажучи - відомстити? В законному полі, само собою
Писати в прокуратуру, поліцію чи кудись ще. Зловживання службовим становищем, службова недбалість, якийсь злочин, вчинений групою осіб (МФО+нотаріус) (я дуже сильна в юриспруденції)))
Чи можна цих писак поставити на місце? В ідеалі - позбавлення ліцензії, без права займати аналогічні посади в майбутньому.
Бо оскаржувати їх написи це одне, нині оскаржив одну, завтра вліплять другу...
Хто що думає з цього приводу?
Ну, ок. Хтось ці надписи через суд зносить, хтось оскаржує, хтось платить, хтось забив болт. У кожного свій розклад.
Але чи пробував хтось, грубо кажучи - відомстити? В законному полі, само собою
Писати в прокуратуру, поліцію чи кудись ще. Зловживання службовим становищем, службова недбалість, якийсь злочин, вчинений групою осіб (МФО+нотаріус) (я дуже сильна в юриспруденції)))
Чи можна цих писак поставити на місце? В ідеалі - позбавлення ліцензії, без права займати аналогічні посади в майбутньому.
Бо оскаржувати їх написи це одне, нині оскаржив одну, завтра вліплять другу...
Хто що думає з цього приводу?
как по мне если все будут сносить ин то проблема сама пропадет,но не всем оно нужно)