Чи реально дозвонитися в мфо на їхню лінію

• Автор теми Автор теми Лиса1996
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 3K

Лиса1996

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
37
Бали
3590
Лиса1996 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить гоуфінго і євро гроші, бо мої листи потрапили до свекрухи, я сказала що кредитів немає, що закриті вона невірить і хоче сама подзвонити спитати, листи невіддає лише сказала які суми, чи реально до них дозвонитися?

Цікавить гоуфінго і євро гроші, бо мої листи потрапили до свекрухи, я сказала що кредитів немає, що закриті вона невірить і хоче сама подзвонити спитати, листи невіддає лише сказала які суми, чи реально до них дозвонитися?
Реально.

Тю. А шо це за виступи свекрухи? Ну якщо не віддає листи, то нехай сама і платить. Диви на неї)))

Це марно. Всерівно її "повідомлять" з великою ймовірністю...
Та й чого ви боїтесь своєї свекрухи ? Ви залежні від неї ?

Додзвониться, можете сказати, що то шахраї, а ще краще сказати, що Ваші кредити, то не її справи.
Чоловік Ваш в курсі кредитів?

Це марно. Всерівно її "повідомлять" з великою ймовірністю...
Та й чого ви боїтесь своєї свекрухи ? Ви залежні від неї
В мене така свекруха, гірша тих мфо разом взятих, вона морально зїст навіть неподавиться. Для мене найгірше щоб вона незабрала дітей, через ці прокляті мфо.

Додзвониться, можете сказати, що то шахраї, а ще краще сказати, що Ваші кредити, то не її справи.
Чоловік Ваш в курсі кредитів?
Незовсім в мене чоловік то мамин сынок, як він каже що твої проблеми тоє твої

В мене така свекруха, гірша тих мфо разом взятих, вона морально зїст навіть неподавиться. Для мене найгірше щоб вона незабрала дітей, через ці прокляті мфо.
Весело) забрала детей :dntknw:
Мне кажется мужа пора менять:sarcastic:

:facepalm:
З якого переляку і хто їй дозволить ?
Ви ж доросла людина а таке пишете ...

Весело) забрала детей :dntknw:
Мне кажется мужа пора менять:sarcastic:
В мене дуже діти люблять свого тата. Я б зрадістю поміняла, але є якісь страх що сама непотягну 3 дітей і плюс ці кредити
Есть свекрови по хуже коллекторов, что хочется лопатой по башке надавать...
Це правда

В мене дуже діти люблять свого тата. Я б зрадістю поміняла, але є якісь страх що сама непотягну 3 дітей і плюс ці кредити

Це правда
То ваша жизнь конечно! Но это не дело,нужно пытатся что-то менять. Здесь уже куча тем было как это у жены кредиты,а муж не виноват :dntknw:

Не забере! Ніхто!)
Не полінуйтеся і подивіться підстави відібрання дітей і позбавлення батьківських прав (гугл допоможе).

Назад
Угорі