Чи пропонує моно розбити борг на платежі після судового позиву?

• Автор теми Автор теми Kalinka13🍒
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 80

Kalinka13🍒

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
82
Бали
308
Kalinka13🍒 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. В моно мені запропонували розбити мій орг на платежі, але за умови внесення авансового платежу в 3к до 22 березня включно, далі кажуть, що йтимуть в суд? 22ге - це дійсно крайня точка домовитися з ними чи далі теж можлива реструктуризація?

Всім привіт. В моно мені запропонували розбити мій орг на платежі, але за умови внесення авансового платежу в 3к до 22 березня включно, далі кажуть, що йтимуть в суд? 22ге - це дійсно крайня точка домовитися з ними чи далі теж можлива реструктуризація?
У меня был с ними суд я проиграла и даже после суда они не однократно предлагают реструктуризацию.
38000 долг.
3800 предлагали внести и потом разбить на платежи.

Моно частково програв суд, але все одно вимагають повну суму, причому кожен раз різну, вони при проіграші, хоча і частвковому, не визнають судове рішення

Програла повністю суд, сказали сплатити 50 тис а 40 розбили на 2 роки ( реструктуризація)

Також програв суд першої інстанції і апеляцію (з захистом), але пройшов вже майже рік так і не подали заяву на видачу виконавчого чомусь, активно впарюють реструктуризацію на роки, суму платежів пропонують навіть обрати самому як зручно

але я їх вертів на прутні

Моно частково програв суд, але все одно вимагають повну суму, причому кожен раз різну, вони при проіграші, хоча і частвковому, не визнають судове рішення
это их проблемы, что они что то там не признают)
многие путают, что суд выносит решение не списывать начисления, а оплатить конкретную сумму
т.е. по факту начисления будут и это норм, только остальное они могут требовать лишь на коленях и со слезами на глазах

Назад
Угорі