Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тобто якщо пройде три роки з моменту взяття кредиту і подадуть до суду , то ніяк не можна буде оскаржити сроки позовної давності?Строки позовної давності зупинені у зв'язку із запровадженням карантину та воєнного стану
Да живем в такій сраці, військовий стан все зупинив, судитись можуть , блокувати рахунки можуть. А сроки зупинені. Все для народутобто якщо пройде три роки з моменту взяття кредиту і подадуть до суду , то ніяк не можна буде оскаржити сроки позовної давності?
Просто не розумію сроки позовної давності зупинено а по факту судова система працює і вони ж подають і зараз до суду.
А якщо оскаржити в суді потім і якось на це давити?Чи пофіг скажуть читайте закони прийняті тай все?Да живем в такій сраці, військовий стан все зупинив, судитись можуть , блокувати рахунки можуть. А сроки зупинені. Все для народу
Ой це все залежить від судді, в мене 3 просраних суда. Хоть і захищався. Хтось виграє суди, як кому пощастить.А якщо оскаржити в суді потім і якось на це давити?Чи пофіг скажуть читайте закони прийняті тай все?
А в Апеляційний суд подавали апеляцію?Ой це все залежить від судді, в мене 3 просраних суда. Хоть і захищався. Хтось виграє суди, як кому пощастить.
Ну звичайно, від того просраних грошей в два рази більше)А в Апеляційний суд подавали апеляцію?
В мене от перший суд іде з манівео ну точніше таліон плюс а точніше ЕЙС то чекаю що воно буде.Ну звичайно, від того просраних грошей в два рази більше)
Защищались с юристом с форума?Ну звичайно, від того просраних грошей в два рази більше)
Я вот обратился к юристу с форума надеюсь на позитивный результат.Защищались с юристом с форума?
И что, во всех 3 делах полностью удовлетворили иски?
смотря что оскаржуватьА якщо оскаржити в суді потім
Да , ви думаєте всі виграють))) з одного списали паруЗащищались с юристом с форума?
И что, во всех 3 делах полностью удовлетворили иски?
Я как раз так не думаю.Да , ви думаєте всі виграють))) з одного списали пару
Профіт капітал, кредит капітал, єпаб. Це все вже колектори не мфо.Я как раз так не думаю.
А что за МФО были, если не секрет?
Я имел ввиду, сами МФО. По которым колекторы подали в суд.Профіт капітал, кредит капітал, єпаб. Це все вже колектори не мфо.
Ооо , вроді мілоан був, качай гроші. Да вони можуть в будь кого купити і йти в суд. Тут пофік яке мфо.Я имел ввиду, сами МФО. По которым колекторы подали в суд.