shadowfiend
Форумчанин
- Дописи
- 66
- Реакції
- 19
- Бали
- 3565
shadowfiend не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
спочатку не розібрався, думав що потрібно вводити прізвище ім'я номер справ і тд, а тепер в пошуку вбив УкрпозикаА Судову владу подивитись?
і бачу що більше люди подають на них у суд ніж вони на когосьА Судову владу подивитись?
Погана ідея, не робіть такого..і бачу що більше люди подають на них у суд
Ну так и смысл тогда какой в вопросе и создании темы?спочатку не розібрався, думав що потрібно вводити прізвище ім'я номер справ і тд, а тепер в пошуку вбив Укрпозика
і бачу що більше люди подають на них у суд ніж вони на когось
я і не збираюсь, можливо я щось не так розумію, цитата "ОСОБА_1 , м.Тернопіль звернувся до Господарського суду Тернопільської області із заявою про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність, відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства."Погана ідея, не робіть такого..
можливо хтось судився із нимиНу так и смысл тогда какой в вопросе и создании темы?
банкротство то зовсім інше. З нього теж толку ніякого.я і не збираюсь, можливо я щось не так розумію, цитата "ОСОБА_1 , м.Тернопіль звернувся до Господарського суду Тернопільської області із заявою про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність, відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства."
можливо хтось судився із ними
банкротство то зовсім інше. З нього теж толку ніякого.
Вас не смутило, что с момента принятия Закона, за 2 месяца они выиграли все суди?Прийшло таке повідомлення на вайбер, цікаво чи справді вони виграють всі суди, і чиварто відповідати
в якому сенсі?Вас не смутило, что с момента принятия Закона, за 2 месяца они выиграли все суди?
У меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутилов якому сенсі?
аа, можливо ви і праві, просто шукаю на судовій владі і не можу знайти щоб позивником був "укрпозика", люди подають на них у суд і в більшості не з'являються на засідання, і суд повертає заяву і визнає недійсноюУ меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутило
просто на підсвідомому рівні починаєш панікувати, коли пишуть що всі суди виграніУ меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутило
Вывод один, не верим в смс, мониторим реестры, в случае чего, не боимся ходить в суд и защищать свои права)))))аа, можливо ви і праві, просто шукаю на судовій владі і не можу знайти щоб позивником був "укрпозика", люди подають на них у суд і в більшості не з'являються на засідання, і суд повертає заяву і визнає недійсною
просто на підсвідомому рівні починаєш панікувати, коли пишуть що всі суди виграні
Так, і навіть якщо суд призначить виплатити всю суму то краще дочекатись суду ніжплатити їм, а у вас яка ситуація з кредитами?Вывод один, не верим в смс, мониторим реестры, в случае чего, не боимся ходить в суд и защищать свои права)))))
Дело даже не в скорости, а в том какое отношение этот закон имеет к судам?))У меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутило
Та й впринципі якби я навіть хотів, я не маю змоги їм зараз заплатитиДело даже не в скорости, а в том какое отношение этот закон имеет к судам?))
Это же закон про звонилок и возможность в досудебном порядке решать вопросы погашения
не подают... уже после продажи вердикту или еапб те могут податьцікаво чи справді вони виграють всі суди
Ви стикались з таким?не подают... уже после продажи вердикту или еапб те могут подать
по тов динероВи стикались з таким?
Ого, великий відсоток, і платили все?по тов динеро
дія-актив (ех-тов укрпозика) курс на иннки..Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua