Чи правда те що вони виграють суди?

• Автор теми Автор теми shadowfiend
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 4K

shadowfiend

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
19
Бали
3565
shadowfiend не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло таке повідомлення на вайбер, цікаво чи справді вони виграють всі суди, і чиварто відповідати

Вкладення

• 2021-10-22 13.13.18.webp
    2021-10-22 13.13.18.webp
    84.3 Кб · Перегляди: 141
  • 2021-10-22 13.13.28.webp
    2021-10-22 13.13.28.webp
    49 Кб · Перегляди: 146
А Судову владу подивитись?
спочатку не розібрався, думав що потрібно вводити прізвище ім'я номер справ і тд, а тепер в пошуку вбив Укрпозика
А Судову владу подивитись?
і бачу що більше люди подають на них у суд ніж вони на когось

спочатку не розібрався, думав що потрібно вводити прізвище ім'я номер справ і тд, а тепер в пошуку вбив Укрпозика

і бачу що більше люди подають на них у суд ніж вони на когось
Ну так и смысл тогда какой в вопросе и создании темы?

Погана ідея, не робіть такого..
я і не збираюсь, можливо я щось не так розумію, цитата "ОСОБА_1 , м.Тернопіль звернувся до Господарського суду Тернопільської області із заявою про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність, відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства."
Ну так и смысл тогда какой в вопросе и создании темы?
можливо хтось судився із ними

я і не збираюсь, можливо я щось не так розумію, цитата "ОСОБА_1 , м.Тернопіль звернувся до Господарського суду Тернопільської області із заявою про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність, відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства."

можливо хтось судився із ними
банкротство то зовсім інше. З нього теж толку ніякого.

банкротство то зовсім інше. З нього теж толку ніякого.
У грудні 2020 року позивач ОСОБА_1 , звернулась до Голосіївського районного суду м. Києва із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «УКРПОЗИКА» про захист прав споживачів.​

Прийшло таке повідомлення на вайбер, цікаво чи справді вони виграють всі суди, і чиварто відповідати
Вас не смутило, что с момента принятия Закона, за 2 месяца они выиграли все суди?

У меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутило

У меня просто есть суды по другим, одно открытия производства более месяца, потом суд как минимум на следующий месяц, потом перенос суда еще на месяц, вот по этому меня это смутило
аа, можливо ви і праві, просто шукаю на судовій владі і не можу знайти щоб позивником був "укрпозика", люди подають на них у суд і в більшості не з'являються на засідання, і суд повертає заяву і визнає недійсною
просто на підсвідомому рівні починаєш панікувати, коли пишуть що всі суди виграні

аа, можливо ви і праві, просто шукаю на судовій владі і не можу знайти щоб позивником був "укрпозика", люди подають на них у суд і в більшості не з'являються на засідання, і суд повертає заяву і визнає недійсною

просто на підсвідомому рівні починаєш панікувати, коли пишуть що всі суди виграні
Вывод один, не верим в смс, мониторим реестры, в случае чего, не боимся ходить в суд и защищать свои права)))))

Вывод один, не верим в смс, мониторим реестры, в случае чего, не боимся ходить в суд и защищать свои права)))))
Так, і навіть якщо суд призначить виплатити всю суму то краще дочекатись суду ніжплатити їм, а у вас яка ситуація з кредитами?

Дело даже не в скорости, а в том какое отношение этот закон имеет к судам?))
Это же закон про звонилок и возможность в досудебном порядке решать вопросы погашения

Дело даже не в скорости, а в том какое отношение этот закон имеет к судам?))
Это же закон про звонилок и возможность в досудебном порядке решать вопросы погашения
Та й впринципі якби я навіть хотів, я не маю змоги їм зараз заплатити

Назад
Угорі