Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Підкажіть будь ласка чи варто звертатися до таких компаній як безкредітов, ПИК та інші? Або підкажіть юриста якому можна довіряти. В мене 14 МФО всі прострочені.
Підкажіть будь ласка чи варто звертатися до таких компаній як безкредітов, ПИК та інші? Або підкажіть юриста якому можна довіряти. В мене 14 МФО всі прострочені.
[/QUOTE
Тут же на форумі є дуже хороші юристи,
До таких компаній однозначно ні, а на рахунок юриста вибір тут за вами, якщо ви хочете щоб домовилися вам за тіло навіщо платити кошти якщо його потім самі запропонують, а якщо у вас інші плани то тут залежить від того ,що саме ви хочете
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.