Чи потрібний кредитний юрист?

• Автор теми Автор теми Dchjreb
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 500

Dchjreb

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
Dchjreb не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка чи варто звертатися до таких компаній як безкредітов, ПИК та інші? Або підкажіть юриста якому можна довіряти. В мене 14 МФО всі прострочені.

Підкажіть будь ласка чи варто звертатися до таких компаній як безкредітов, ПИК та інші? Або підкажіть юриста якому можна довіряти. В мене 14 МФО всі прострочені.
Пик и безкредитов ето лохотрон, лучше найти нормального живого юриста а не кучку етих юрпибезкредитных виртуальных мошенников....

[/QUOTE
Тут же на форумі є дуже хороші юристи,

Вам юрист нужен будет,когда будете отстаивать свои права в суде...А сейчас читайте форум....и живите спокойно...

Юристы с интернета это чистой воды развод на деньги, лучше потратить на себя и не в чем себе не отказывать

До таких компаній однозначно ні, а на рахунок юриста вибір тут за вами, якщо ви хочете щоб домовилися вам за тіло навіщо платити кошти якщо його потім самі запропонують, а якщо у вас інші плани то тут залежить від того ,що саме ви хочете

Юристы с интернета это чистой воды развод на деньги
То есть если юрист имеет свой сайт и/или рекламируется в интернете, то он фуфло?)
Только сарафанное радио, только хардкор?)

Назад
Угорі