Чи потрібно блокувати кабінети в BitCapital і Crypsee після закриття?

• Автор теми Автор теми Etre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 739

Etre

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
67
Бали
308
Etre не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділіться своїм досвідом, будь ласка.
У бітів закрито більше 3 міс. тому, у кріпсі - пару тижнів тому.
Але все частіше зустрічаю інфу про шахрайські кредити у них.
Що робити: блокували кабінети (і чи це дійсно дієво) чи просто забили на них, а випадки шахрайства є поодинокими?

Що робити: блокували кабінети (і чи це дійсно дієво) чи просто забили на них, а випадки шахрайства є поодинокими?
Випадків багато, можете почитати у темах на форумі.
Можете спробувати заблокувати кабінет, але тоді не побачите «лівак», якщо буде (надіюсь, ні).
Мене у чорний список занесли, зникла кнопка «Взяти позику» лише 😏

Можете спробувати заблокувати кабінет, але тоді не побачите «лівак», якщо буде (надіюсь, ні).
А ви просили вас занести? чи вони це автоматично зробили?

Это они сами бэвешают несуществующие кредиты, или аферисты откуда тотворуют данные и по ним берут на свои кошельки?

Як саме закривали і на яких умовах? Чи була просрочка?

можна і мені в чорний список)) не підкажете , що потрібно робити? хоча я здогадуюсь :lol:

Вони самі запропонували, бо я їх дістала теж 😄
Супер! Напевно треба починати і собі трошки їх потрапити. Хай відпрацьовувати мої гроші моїм моральним задоволенням)

Як саме закривали і на яких умовах? Чи була просрочка?
Закривала в графік без протермінувань. Єдине, що я їх постійно добивала за знижки і промокоди. То кріпсі навіть списали десь 15 usdt перед закриттям.

А біти спочатку нарахували зайвого, а потім щедро це списали)

Також не брала, поки не вибивала в них промокод з найбільшою знижкою. Вони її теж хитро рахують і насправді особливої знижки немає, але все ж менше віддавати потім

можна і мені в чорний список)) не підкажете , що потрібно робити? хоча я здогадуюсь :lol:
Максимально їм набридати, я так думаю)

Вони сказали, що така клієнтка - шахрайка їм не потрібна 😆
Це визнання! Аплодую)

🤣 Я їм казала у одному з діалогів, що наша репутація однакова 🤣
та ви просто моя геройка)

я теж зрозуміла, що сарказм в подібний діалогах - чудова тактика. Не агресія у відповідь, а чистий сарказм і тупі питання у відповідь.

З відповідей на моє питання зрозуміла для себе, що зараз потрібно обрати тактику морального тиску на бітів і кріспі, щоб погодилися внести до чорного списку, але при цьому не блокувати кабінет.
Завтра налаштуюся на потрібний настрій і почну)

та ви просто моя геройка)

я теж зрозуміла, що сарказм в подібний діалогах - чудова тактика. Не агресія у відповідь, а чистий сарказм і тупі питання у відповідь.

З відповідей на моє питання зрозуміла для себе, що зараз потрібно обрати тактику морального тиску на бітів і кріспі, щоб погодилися внести до чорного списку, але при цьому не блокувати кабінет.
Завтра налаштуюся на потрібний настрій і почну)
Саме так 👍 Скажіть, наприклад, що Ви не контролюєте себе та не умієте розпоряджатися коштами 😎

Назад
Угорі