Чи поможе юрист зняти нараховані відсоткі під час пролонгаляції кредитів чи це міф?

• Автор теми Автор теми Tom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 801

Tom

Читач
Дописи
9
Реакції
4
Бали
3
Tom не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всі привіт)
Цікавить питання чи може допомогти юрист зняти на раховані відсоткі під час пролонгаляції кредитів чи це міф? ( немає прострочок , готовий заплатити тіло )
Відсоткі скажені нереально заробити.. ( пробував)
Moneyveo ,Credytplus,Tengo

Ну і може хтось щось порадить
Є 10 кредитів сума з відсотками 120000грн )))
Тіло без процентів навіть вже незнаю..
Немає прострочок
Брав щоб перекрити,пролонгувати... ідіот
Можу/Хочу закрити всі
Чи можливо домовитись з допомогою юриста
Зразу на реструктуризацію з Moneyveo , Credytplus до прострочки ( уникнути шуму )
Інші 8-7шт можу закрити в термін!

Всі привіт)
Цікавить питання чи може допомогти юрист зняти на раховані відсоткі під час пролонгаляції кредитів чи це міф? ( немає прострочок , готовий заплатити тіло )
Відсоткі скажені нереально заробити.. ( пробував)
Moneyveo ,Credytplus,Tengo

Ну і може хтось щось порадить
Є 10 кредитів сума з відсотками 120000грн )))
Тіло без процентів навіть вже незнаю..
Немає прострочок
Брав щоб перекрити,пролонгувати... ідіот
Можу/Хочу закрити всі
Чи можливо домовитись з допомогою юриста
Зразу на реструктуризацію з Moneyveo , Credytplus до прострочки ( уникнути шуму )
Інші 8-7шт можу закрити в термін!
Это миф..
Со временем все шараги тело кредита предлагают.Но это надо подождать.. Месяцев шесть.))
Так что.Советую приготовить близких и родных к звонкам,и объяснить ситуацию.))

Это миф..
Со временем все шараги тело кредита предлагают.Но это надо подождать.. Месяцев шесть.))
Так что.Советую приготовить близких и родных к звонкам,и объяснить ситуацию.))
Дякую за відповідь)
Але це не вихід..

Невже краще вкинути в болото десятки тисяч грн?

Чи краще знайти "юриста" який вам навішає лапші, візьме пару тисяч грн і толку буде нуль?
Та вже вкинув..
Мене хвилює той шум.. серед знайомих
У мене сім’я це буде стид
відповідь очевидна..
Просто шукаю можливість чи є відстрочити без шуму домовитись зними
Але я вже розумію що це без варіантів

+- 75000
Якби без відсотків закрив би всі окрім Moneyveo зразу
А потім протягом 14 днів і монейвео
Єдине що твердо пораджу - не ведіться на "помічників"
Не факт, что будет пара тысяч;)
Хз, поки шо зустрічав рекорд в 7к )

Tom, поймите, юрист расскажет вам, что сделает 3500 запросов в МФО, после которых они обосрYтся и спишут все проценты. Вы заплатите ему денег примерно дохрена. А по итогу получится, что вас ****.. обманут просто

Tom, тю. Так берём и закрываем, фигли. Бабла то морэ.
Tom, поймите, юрист расскажет вам, что сделает 3500 запросов в МФО, после которых они обосрYтся и спишут все проценты. Вы заплатите ему денег примерно дохрена. А по итогу получится, что вас ****.. обманут просто
Тиха, тут где-то Захист пасется.

У всех семьи, знакомые, коллеги и ничего, прошли через это.
Стыдного ничего нет, никого не убили, не украли. Прекращайте жить стереотипами, что кредит это стыд!

У всех семьи, знакомые, коллеги и ничего, прошли через это.
Стыдного ничего нет, никого не убили, не украли. Прекращайте жить стереотипами, что кредит это стыд!
Своим родным и коллегам объяснил ситуацию и через неделю уже всё забылось. Сейчас сижу и думаю какой был дypak, что трусился от страха и заносил деньги, только бы эти уpoды не начали звонить окружению.

Своим родным и коллегам объяснил ситуацию и через неделю уже всё забылось. Сейчас сижу и думаю какой был дypak, что трусился от страха и заносил деньги, только бы эти уpoды не начали звонить окружению.
Согласна, мы сами себя накручиваем больше чем надо. И главное правильно донести до людей данную информацию.

Та вже вкинув..

Просто шукаю можливість чи є відстрочити без шуму домовитись зними
Але я вже розумію що це без варіантів
Привіт. На початку прострочок я також думала що сім'я це непереживе і да я д*pa що не розказала їм як тільки усе починалось бо думала сама вилізу, але залізла у ще більше болото, як то кажуть позор на усе село, але да було стидно коли обзвонювали і дньом і ночю усіх і був позор на селі там де мама проживає, і у місті і навіть по родичах по області бо у сім'ї багато знайомих дзвонили практично до усіх розказували яка класна подруга і усі у мене поручителі, прострочки з жовтня +-40 мфо. Уже зараз розумію саме головне вистояти морально і перед МФО і сім'єю. І не робити більше таких дурниць....

Назад
Угорі