Чи подає Таліон плюс у суд?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 2K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Таке питання: " Чи подає Таліон плюс у суд?" Моя справа в них два місяці. Протягом січня надсилали смс, лютий - мовчали. Можливо, дзвонили - не знаю, автоматичне блокування стоїть. Пропонували тіло, але я Манівео вже два заплатила. А сьогодні з'ясувалося,що 14 січня приходив лист( мама забула віддати) у ньому копія Договору факторингу,якщо його можна так назвати. Також папірець, де написана сума боргу і попередження, що якщо не заплачу, то 15 січня звернуться в Печерський суд. Шукала себе на сайті Судової влади - немає. Це лякалка, чи дійсно можуть ? Кому таке приходило? У мене просто опускаються руки.

Останнє редагування:
Райдуга, Пробували... напишу як є - обісрались повністю.
Проте на них подавали і вйо6ували по повній...
(Особисті дані видалив з певних причин ) проте основне зрозуміло :

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    14 Кб · Перегляди: 169
Ні не я ... але зміст вам чим незрозумілий ?
Подала людина на Таліон на визнання договору недійсним - суд ухвалив позитивно ... що саме незрозуміло ?

Райдуга, Пробували... напишу як є - обісрались повністю.
Проте на них подавали і вйо6ували по повній...
(Особисті дані видалив з певних причин ) проте основне зрозуміло :
Ні не я ... але зміст вам чим незрозумілий ?
Подала людина на Таліон на визнання договору недійсним - суд ухвалив позитивно ... що саме незрозуміло ?
Дякую. Усе зрозуміло.

Талион это первый коллектор в Украине который проиграл суд!
Добрый день. Поясните пожалуйста, то есть другие коллекторы выигрывали суды, только талион проиграл? От нервов плохо отображается.

Добрый день. Поясните пожалуйста, то есть другие коллекторы выигрывали суды, только талион проиграл? От нервов плохо отображается.
В подавляющем большинстве случаев, при условии, что заёмщик защищается, а не морозится от суда,если уж подали иск - каллососы отгребают и проигрывают.
Даже первоисточники, такие как ( всех ими пугают, что у них много выигранных исков ) Манивео, при своевременной проффесиональной защите если и не разбиваются в хлам по договорам, то в разы минимизируют финансовые обязательства...

Есть конечно те кто выигрывали по разным причинам. Я за каждым не слежу и никогда не ставил перед собой цель безсмысленно тратить время изучая коллекторов.

Назад
Угорі