Чи підпадає реструктуризація з МФО під закон №3297

• Автор теми Автор теми Сm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 699

Сm

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
348
Бали
5225
Сm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,може хто знає ,дайте пораду,завтра останній день по договору реструктуризації,якщо я невнесу черговий платіж чи законе буде нарахування всієї суми заборгованості зі сторони мфо?

Доброго дня,може хто знає ,дайте пораду,завтра останній день по договору реструктуризації,якщо я невнесу черговий платіж чи законе буде нарахування всієї суми заборгованості зі сторони мфо?
Зачем лезть в реструктуризацию если его не уверены в том что вы сможете выплачивать

я запитую,якщо я не внесу черговий платіж,а не сразу "зачем лезть"

чи законе буде -------------- Они не подчиняются законам
Вывод- зачем платить не законным помойкам )
Нет договора - Нет разговора )

Если не внесете вовремя платеж, договор "реструктуризации", так называемый, перестает действовать и все откатывается к первоначальным условиям.

Так позвоните им и спросите
звонил ,морозятся,всякую чуш несут,они там же ку-ку,вот и спрашиваю.
Согласно договору реструктуризации. Если его нет - пеняйте на себя.
да нет и не могут предоставить,говорят типа ,це за згодою сторін ,спасибо буду знать,
Если не внесете вовремя платеж, договор "реструктуризации", так называемый, перестает действовать и все откатывается к первоначальным условиям.
я це знаю,от і запитував,дякую.

Останнє редагування:
Да нет никакого договора)

Ч о у вас за контора на реструктуризации?
Тоже интересно

Назад
Угорі