Чи обов'язково отримувати соц. виплати на свою карту?

• Автор теми Автор теми Вікусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікусік

✩ Premium ✩
Дописи
62
Реакції
69
Бали
2590
Вікусік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, не знаю в яку тему написати. Адмін виправи якщо що, будь ласка.
Але виникло ось таке питання, якщо оформляти дитячі кошти при народженні, це обов'язково отримувати на свою карту, чи можна оформити на карту чоловіка, чи одразу на почту наприклад, підкажіть будь ласка хто знає як краще зробити, тому що маю ВП карти заблоковано, буду оскаржувати, але трішки пізніше.

У вашому випадку тільки на пошту!

на почту , при блокировке счетов ваши детские не пострадают , а то они выгребают все подряд и деткские и взрослые
сам социальную на почте получаю , хотя до халепы с мфо на карту приходили

Але виникло ось таке питання, якщо оформляти дитячі кошти при народженні, це обов'язково отримувати на свою карту, чи можна оформити на карту чоловіка, чи одразу на почту наприклад, підкажіть будь ласка хто знає як краще зробити, тому що маю ВП карти заблоковано, буду оскаржувати, але трішки пізніше.
Можно и на мужа. Но лучше на почту.

Тоді походу чоловік має йти в декрет а жінка на офіційну роботу... По крайній мірі так було давно, цікаво як зараз..
Когда в роддоме родился ребенок, мать или отец может оформить на ребенка пособие. По состоянию на 1 октября 2020 сумма помощи — 41 тысяч 280 гривен. ... Эти деньги начисляют матери или отцу ребенка, в зависимости от того, кто оформляет.

Когда в роддоме родился ребенок, мать или отец может оформить на ребенка пособие. По состоянию на 1 октября 2020 сумма помощи — 41 тысяч 280 гривен. ... Эти деньги начисляют матери или отцу ребенка, в зависимости от того, кто оформляет.
Дякую за відповідь

Вікусік, можно на мужа, но лучше почта, я на почте получаю, абсолютно спокойна, т.к знаю, что их я получу 100%.

Ми оформили соц на чоловіка, робили все онлайн. За 10днів отримали кошти.

Подскажите пожалуйста, может есть у кого образец заявления о переводе выплат на почту? Хочу в письменном виде отправить им чтоб перевели, а то тетки в усзн морозятся!

Mpopuk18, ихний мороз Вас не должен волновать, отказывать не имеют права. Пусть пишут свой отказ в письменном виде. Добивайтесь.

и что когда они напишут свой отказ в письменной форме? Или не напишут? Хочу тоже на почту перевести, а в законах ни бум бум.Буду благодарна за ответ!

и что когда они напишут свой отказ в письменной форме? Или не напишут? Хочу тоже на почту перевести, а в законах ни бум бум.Буду благодарна за ответ!
На сайті мінсоцполітики чітко і ясно написано,що отримувати кошти можна через банківську установу або укрпошту.
Матиму час,знайду,скину ссилку Вам.

• Подобається
Реакції: Neo
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі