Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По цпх это же не зп, а доход))Підкадіть, працюю по цивільно правовім договорі) через фірму! Якщо є инн чи будуть знімати тих 20% дякую
Тобто будуть)По цпх это же не зп, а доход))
Соответственно и не распостраняются ограничение по процентам))
То есть, я бы, на месте исполнителя, все забрал бы))Тобто будуть)
Тоесть если я бутылки сдам, все заберут???По цпх это же не зп, а доход))
Соответственно и не распостраняются ограничение по процентам))

Капец...То есть, я бы, на месте исполнителя, все забрал бы))
Полезное сообщение))Тоесть если я бутылки сдам, все заберут???![]()
Та вони не з карти знімають а з бузгалтерії(Зарплату на карту получаете? Будут,сносите
Полезное!, если у кого-то есть доход, например не от работы...Полезное сообщение))
Адабряю
Якщо зп приходить не на карту, як будуть знімати?То есть, я бы, на месте исполнителя, все забрал бы))
Про звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника виконавець виносить постанову, яка надсилається для виконання підприємству, установі, організації, фізичній особі, фізичній особі - підприємцю, які виплачують боржнику відповідно заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи.Якщо зп приходить не на карту, як будуть знімати?
Понятно(Про звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника виконавець виносить постанову, яка надсилається для виконання підприємству, установі, організації, фізичній особі, фізичній особі - підприємцю, які виплачують боржнику відповідно заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи.