Чи можуть розклеювати листівки з фото?

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 782

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуаця як і у всїх, за пв року пронлонгсай відав уже доволі багато. Продав скутер, компютер, тел. і.т.д. Про заробітну плату давно забув
Більш не можу і не буду більше.У чора в вечері найшов лист в почт.і (манівео)
Вони можуль фото розклеювати по пдїздах, стовбах?
Що робити якщо побау як будуть клеїти????? Викликати поліцію чи наказувати самому?
Та чи правда що можуть через онлайн кредити не випустити за кордон? Мушу їхати за бугор.
Я хочу одржитися-чи правда, що можуть не розписати в ЗАГСі?
Ігор

За кордон могут не выпустить только по решению суда, сами мфо не имеют таких полномочий, по поводу расклеивания листовок - вряд ли. Хотя эти сволочи могут пойти на что угодно, но в основном это террор по телефону и письма по адресу прописки, я щас за кордоном с 8ю мфо и все просрочены, некоторые по пол года.

Ситуаця як і у всїх, за пв року пронлонгсай відав уже доволі багато. Продав скутер, компютер, тел. і.т.д. Про заробітну плату давно забув
Більш не можу і не буду більше.У чора в вечері найшов лист в почт.і (манівео)
Вони можуль фото розклеювати по пдїздах, стовбах?
Що робити якщо побау як будуть клеїти????? Викликати поліцію чи наказувати самому?
Та чи правда що можуть через онлайн кредити не випустити за кордон? Мушу їхати за бугор.
Я хочу одржитися-чи правда, що можуть не розписати в ЗАГСі?
Ігор
Про зАГС вообще брєд

да пусть расклеивают)) :попкорн: на больше ума не хватит,когда они уже адекватное придумают

Манивео ничего не расклеивают и коллажи не делают. Максимум - это звонки, смс и письма.

Назад
Угорі