Чи можуть по виконавчому провадженню квартриру реалізувати?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 381

Foreverdrunk

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
13
Бали
283
Foreverdrunk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора вам

Підкажіть будь ласка..

Маю виконавче провадження

Мати приватизує квартиру і як я зрозумів хоче зробити половину квартири моєї і половину брата,братові немає 18 років.

Чи можуть по виконавчому провадженню цю квартриру реалізувати?

Це єдине житло...Х

Доброго вечора вам

Підкажіть будь ласка..

Мати приватизує квартиру і як я зрозумів хоче зробити половину квартири моєї і половину брата,братові немає 18 років.

Це єдине житло...Х
а сума боргу яка?

Що за житло. Скільки кімнат. Якщо можливо виділити частину, то хз. Краще залишити на мамі, як на мене

Доброго вечора вам

Підкажіть будь ласка..

Це єдине житло...Х
Робіть на неповнолітнього брата дарствену, і тоді ви можете плювати на всіх.
В мене так батько в приват банкі колись налічку брав 800 грн в 2007 році під заставу машину дав. Машину продав. Дім зробив дарствену на мене. Колекторам не було чого взяти і борг потім з часом списали.
Якщо власник житла неповнолітня дитина, навіть держава нічого зробити не може

Робіть на неповнолітнього брата дарствену, і тоді ви можете плювати на всіх.
В мене так батько в приват банкі колись налічку брав 800 грн в 2007 році під заставу машину дав. Машину продав. Дім зробив дарствену на мене. Колекторам не було чого взяти і борг потім з часом списали.
Якщо власник житла неповнолітня дитина, навіть держава нічого зробити не може
Я б залишила на мамі і поділила би колись ту квартиру. Бо життя довге. Хто його знає, як життя складеться коли малий виросте.. житло умовно спільне, але у офіційно у власності іншої людини це не добре теж. Мене так у 16 років "вписали", а тепер я маю проблеми з заборгованностями, а квартира навіть не моя, а сім' ї мого брата. Я до неї , окрім права власності, ніякого відношення не маю. Подарувати її теж не можу, бо вони там прописані в тому чіслі 17 річий син їх, вони всі закордоном 10 років.. і треба дії від них... а займатися ніхто цим не хоче, але сам факт..

Я б залишила на мамі і поділила би колись ту квартиру. Бо життя довге. Хто його знає, як життя складеться коли малий виросте.. житло умовно спільне, але у офіційно у власності іншої людини це не добре теж. Мене так у 16 років "вписали", а тепер я маю проблеми з заборгованностями, а квартира навіть не моя, а сім' ї мого брата. Я до неї , окрім права власності, ніякого відношення не маю. Подарувати її теж не можу, бо вони там прописані в тому чіслі 17 річий син їх, вони всі закордоном 10 років.. і треба дії від них... а займатися ніхто цим не хоче, але сам факт..
А на мамі не можливо,бо вже використаний її чек...

Назад
Угорі