Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Хто може законодавчо обґрунтувати незаконність дій МФО щодо самовільного зняття коштів з картки (рахунку) боржника? Р.S.Прохання не писати про блокування карти і т.п.
Хто може законодавчо обґрунтувати незаконність дій МФО щодо самовільного зняття коштів з картки (рахунку) боржника? Р.S.Прохання не писати про блокування карти і т.п.
Сложный вопрос, я помню у некоторых моих чмошников даже в договоре было прописано, что в случае отсутствия оплаты - они сами имеют право снять с моей карты, поскольку я дала им добро на это, подписав их якобы существующий договор. У кого точно такое было не вспомню уже, их договора давно в глаза не видела.
Post automatically merged:
Во, я даже нашла этот договор с пунктиком, какое-то там 1 агентство з надання кредитів Или чет такое, хз кто это у меня такие.
Це "MyCredit", вони ще ті хулігани. Питання дійсно складне, оскільки те, що надруковано в їхніх незаконних договорах, нічим (окрім бажання збагатитись на наших "кровних") не передбачено. Цікаво почути законодавчо обґрунтовану відповідь юристів форуму, якщо такі тут дійсно є.
вот ситуация: списывают согласно какого то пункта договора, но должны списывать только реальную задолженность. Они берут больше. Человек доказывает в суде реальную сумму. Взятые излишки -это мошенничество, воровство. Короче, криминал.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.