Чи можно закрити кредитну карту, якщо висить виконавче провадження?

• Автор теми Автор теми Umka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 415

Umka

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
224
Бали
5125
Umka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В отп банку була кредитна карта, строк давностi якоi вичерпано, там залишився невиликий борг + комiсiя за обслуговування карти 30грн/мic, чи можна закрити карту? У банку морочать голову

Если долг остался, карту не закроют.

Если долг остался, карту не закроют.
Справа не в тому чи є борг по карті, а в тому, що якщо накладено арешт на рахунок, поки не знімеш повністю арешт, рахунок в банку не закриють ніяк.
В мене так була віртуалка в сенсі. Згадав за неї недавно. Ніколи не користувався, тож вирішив науй воно мені. Лишався тиждень до закриття рахунку як прилетіли арешти через зняття мораторію. Пінснєц... прислали симиси що "рахунок закрити не можливо, зв'яжіться з виконавчою".

Дід, блин.. не люблю, когда часть вопроса в названии темы, остальная часть в самой теме...
Да, пока арест - никто счета не закроет.
В мене так була віртуалка в сенсі. Згадав за неї недавно. Ніколи не користувався, тож вирішив науй воно мені. Лишався тиждень до закриття рахунку як прилетіли арешти через зняття мораторію. Пінснєц... прислали симиси що "рахунок закрити не можливо, зв'яжіться з виконавчою".
В привате тупые сотрудники не закрыли счёт бонус плюс в 2021 году. Там на счёте 0.
Приходит смс, что счёт заблокирован. Пошел узнавать, какой ещё нахрен счёт, если все закрыто в 2021 году и даже доступ к приват24. А вот бонус плюс не закрыт. И закрыть нельзя. Пока исполнительное производство. Чистая клоунада

Назад
Угорі