Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Напишіть заяву виконавцю. Зразок Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операційЧи можна визнати інший рахунок для видаткових операцій? В тому рахунку відпала потреба. Зараз кошти надходять на інший. Як це зробити?
Дякую.Напишіть заяву виконавцю. Зразок Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій
Найшла інформацію, що якщо подати зараз то рахунок буде визначено лише з 1 числа наступного місяця. Це так?Напишіть заяву виконавцю. Зразок Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій
Так. Тому що сума 2МЗП на цей календарний місяць у вас вже в користуванні.Найшла інформацію, що якщо подати зараз то рахунок буде визначено лише з 1 числа наступного місяця. Це так?
Підписав виконавець. Я в шоціТак. Тому що сума 2МЗП на цей календарний місяць у вас вже в користуванні.
Ви можете переназначати рахунок як вам зручно. А виконавець нехай виконує. Не хоче - скаргу в АПВУ якщо приватний.Підписав виконавець. Я в шоці
В мене обидва виконавця не реагували на мій запит з відповідними заявами і рішенням суду і зооооовсім не квапились закривати провадження.Так і буде
Вони тоді дуже мило себе ведуть
А ви не знаєте, що за приколи у них між виконавцями. Один з виконавців прислав мені відповідь офіційну що не може зробити заміну бо за моєю заявою вже працює інший виконавець?В мене обидва виконавця не реагували на мій запит з відповідними заявами і рішенням суду і зооооовсім не квапились закривати провадження.
Просто обом написав "лист щастя" з попередженням, що мені не важко звернутись в мін"юст і АПВУ на предмет службової бездіяльності.
В обидвох випадках ВП були закриті в той же день, арешти з усіх карток прибрані і дані боржника з ЄРБ видалені)))
Що поробиш, совок ніяк з нас не вийде)) Без пістуліни як без пряника
Я вам вище відповів. Не може чи не хоче - скаргу в АПВУ і його навчать як зробитиА ви не знаєте, що за приколи у них між виконавцями. Один з виконавців прислав мені відповідь офіційну що не може зробити заміну бо за моєю заявою вже працює інший виконавець?
Як зробити так, щоб інший виконавче міг це зробити?
Взагалі то відразу як рахунок визначено видатковим і банк отримав і опрацював цю постанову.Доброго дня тобто коли винесли рішення що рахунок змінено 8 .10.24
То користуватися я зможу їм 01.11.24
тобто якщо навіть використала ліміт на тій карті яка попередньо визначена її всеодно змінюють на інший рахунок і я можу користуватисяВзагалі то відразу як рахунок визначено видатковим і банк отримав і опрацював цю постанову.
Тоді ні. З першого числа.тобто якщо навіть використала ліміт на тій карті яка попередньо визначена її всеодно змінюють на інший рахунок і я можу користуватися
ТакТобто якщо я в цьому місяці використала тільки 3 тисячі то всеодно карта розблокується першого числа
Навчіться розділяти речення, будь ласка. Якби новий банк вам встиг опрацювати нову постанову до 31.10.2024, то ви змогли б зняти решту 11 200 грн у новому банку. Тепер знімете тільки 14 200 грн за новий період листопада після опрацювання банком. Якщо новий рахунок в ощаді буде, то вони тільки опрацьовують в паперовому вигляді, тобто виконавець повинен був направити листа поштою, а не через АСВП! Якщо в першому банку не змінений видатковий рахунок, то знімайте решту!Доброго дня у мене таке питання я заходжу в дію і в мене вже змінений поточний рахунок ще 8 жовтня виконавчої службою але банк не міняє мені поточний рахунок каже що постанова не надходила але з передадуть чого поточного рахунку я вже використала 3000 Тоді він все одно зміниться тільки 1-го числа бо я дзвонила до вікон на виконавчу службу і вони мені сказали що вони все відправили в них відправляється все автоматично відразу Як мені бути в такій ситуації
у дії як я заходжу є постанова про змінений рахунок 8.10.24Навчіться розділяти речення, будь ласка. Якби новий банк вам встиг опрацювати нову постанову до 31.10.2024, то ви змогли б зняти решту 11 200 грн у новому банку. Тепер знімете тільки 14 200 грн за новий період листопада після опрацювання банком. Якщо новий рахунок в ощаді буде, то вони тільки опрацьовують в паперовому вигляді, тобто виконавець повинен був направити листа поштою, а не через АСВП! Якщо в першому банку не змінений видатковий рахунок, то знімайте решту!