Чи можна змінити рахунок для видаткових операцій

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Djessimy

Форумчанин
Дописи
419
Реакції
150
Бали
5125
Djessimy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи можна визнати інший рахунок для видаткових операцій? В тому рахунку відпала потреба. Зараз кошти надходять на інший. Як це зробити?

Чи можна визнати інший рахунок для видаткових операцій? В тому рахунку відпала потреба. Зараз кошти надходять на інший. Як це зробити?
Напишіть заяву виконавцю. Зразок Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій

Заява вступає в дію з 1 числа чи так як в перший раз, у термін 2 днів?
Дякую.
Найшла інформацію, що якщо подати зараз то рахунок буде визначено лише з 1 числа наступного місяця. Це так?

Найшла інформацію, що якщо подати зараз то рахунок буде визначено лише з 1 числа наступного місяця. Це так?
Так. Тому що сума 2МЗП на цей календарний місяць у вас вже в користуванні.

Вкладення

• Screenshot_2024-06-06-13-41-37-223_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-06-06-13-41-37-223_com.android.chrome.webp
    149.6 Кб · Перегляди: 199

Вкладення

• Screenshot_2024-06-18-18-41-55-937_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-06-18-18-41-55-937_com.viber.voip.webp
    117.3 Кб · Перегляди: 185
  • Screenshot_2024-06-18-18-42-04-584_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-06-18-18-42-04-584_com.viber.voip.webp
    141.9 Кб · Перегляди: 192
Так і буде

Вони тоді дуже мило себе ведуть
В мене обидва виконавця не реагували на мій запит з відповідними заявами і рішенням суду і зооооовсім не квапились закривати провадження.
Просто обом написав "лист щастя" з попередженням, що мені не важко звернутись в мін"юст і АПВУ на предмет службової бездіяльності.
В обидвох випадках ВП були закриті в той же день, арешти з усіх карток прибрані і дані боржника з ЄРБ видалені)))
Що поробиш, совок ніяк з нас не вийде)) Без пістуліни як без пряника

В мене обидва виконавця не реагували на мій запит з відповідними заявами і рішенням суду і зооооовсім не квапились закривати провадження.
Просто обом написав "лист щастя" з попередженням, що мені не важко звернутись в мін"юст і АПВУ на предмет службової бездіяльності.
В обидвох випадках ВП були закриті в той же день, арешти з усіх карток прибрані і дані боржника з ЄРБ видалені)))
Що поробиш, совок ніяк з нас не вийде)) Без пістуліни як без пряника
А ви не знаєте, що за приколи у них між виконавцями. Один з виконавців прислав мені відповідь офіційну що не може зробити заміну бо за моєю заявою вже працює інший виконавець?
Як зробити так, щоб інший виконавче міг це зробити?

А ви не знаєте, що за приколи у них між виконавцями. Один з виконавців прислав мені відповідь офіційну що не може зробити заміну бо за моєю заявою вже працює інший виконавець?
Як зробити так, щоб інший виконавче міг це зробити?
Я вам вище відповів. Не може чи не хоче - скаргу в АПВУ і його навчать як зробити

Доброго дня тобто коли винесли рішення що рахунок змінено 8 .10.24
То користуватися я зможу їм 01.11.24

Доброго дня тобто коли винесли рішення що рахунок змінено 8 .10.24
То користуватися я зможу їм 01.11.24
Взагалі то відразу як рахунок визначено видатковим і банк отримав і опрацював цю постанову.

Взагалі то відразу як рахунок визначено видатковим і банк отримав і опрацював цю постанову.
тобто якщо навіть використала ліміт на тій карті яка попередньо визначена її всеодно змінюють на інший рахунок і я можу користуватися

Тобто якщо я в цьому місяці використала тільки 3 тисячі то всеодно карта розблокується першого числа

Доброго дня у мене таке питання я заходжу в дію і в мене вже змінений поточний рахунок ще 8 жовтня виконавчої службою але банк не міняє мені поточний рахунок каже що постанова не надходила але з передадуть чого поточного рахунку я вже використала 3000 Тоді він все одно зміниться тільки 1-го числа бо я дзвонила до вікон на виконавчу службу і вони мені сказали що вони все відправили в них відправляється все автоматично відразу Як мені бути в такій ситуації

Доброго дня у мене таке питання я заходжу в дію і в мене вже змінений поточний рахунок ще 8 жовтня виконавчої службою але банк не міняє мені поточний рахунок каже що постанова не надходила але з передадуть чого поточного рахунку я вже використала 3000 Тоді він все одно зміниться тільки 1-го числа бо я дзвонила до вікон на виконавчу службу і вони мені сказали що вони все відправили в них відправляється все автоматично відразу Як мені бути в такій ситуації
Навчіться розділяти речення, будь ласка. Якби новий банк вам встиг опрацювати нову постанову до 31.10.2024, то ви змогли б зняти решту 11 200 грн у новому банку. Тепер знімете тільки 14 200 грн за новий період листопада після опрацювання банком. Якщо новий рахунок в ощаді буде, то вони тільки опрацьовують в паперовому вигляді, тобто виконавець повинен був направити листа поштою, а не через АСВП! Якщо в першому банку не змінений видатковий рахунок, то знімайте решту!

Останнє редагування:
Навчіться розділяти речення, будь ласка. Якби новий банк вам встиг опрацювати нову постанову до 31.10.2024, то ви змогли б зняти решту 11 200 грн у новому банку. Тепер знімете тільки 14 200 грн за новий період листопада після опрацювання банком. Якщо новий рахунок в ощаді буде, то вони тільки опрацьовують в паперовому вигляді, тобто виконавець повинен був направити листа поштою, а не через АСВП! Якщо в першому банку не змінений видатковий рахунок, то знімайте решту!
у дії як я заходжу є постанова про змінений рахунок 8.10.24
Рахунок визнаний у приват банку але банк мені каже що їм нічого не надходило ні в якому вигляді
Тоді я зверталась до виконавчої служби вони сказали що рахунок змінили
Чому так я не розумію
Бо постанова на зміну вступає тільки з першого числа чи як?

Останнє редагування:
Назад
Угорі