чи можна з ними домовитися щоб оплачувати частинами після суду?

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 856

Pandali21

Форумчанин
Дописи
869
Реакції
672
Бали
473
Pandali21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, сьогодні суд з БП. Я захищалася , якщо суд буде на мою користь дай Боже , чи можна з ними домовитися щоб оплачувати частинами чи вони не погоджуються ніяк ?

Я вже чекала рішення по засіданню з БП, але тут мені прийшло , що суд перенесли на вересень . Можлива це сила форумного адвоката , так сказати підшаманив силою думки 😅

якщо суд буде на мою користь дай Боже , чи можна з ними домовитися щоб оплачувати частинами
Що ви зібралися сплачувати, якщо суд буде на вашу користь?)

суд перенесли на вересень
Ну от ще час, щоб збирати кошти на погашення боргів на нормальних умовах

Що ви зібралися сплачувати, якщо суд буде на вашу користь?)

Ну от ще час, щоб збирати кошти на погашення боргів на нормальних умовах
Подали відзив щоб зменшити суму, 19 не 58). Поступово сплачувати я готова , так вже Ейс майже виплатила , вони виявилися не такими ********** , як решта

Доброго дня, сьогодні суд з БП. Я захищалася , якщо суд буде на мою користь дай Боже , чи можна з ними домовитися щоб оплачувати частинами чи вони не погоджуються ніяк ?
Хіба чекати вже рішення в мене вони дивно себе поводять після суду, взагалі з ними важко щось говорити, комунікувати особливо,мені здається що вони зразу всю суму захочуть щоб ви сплатили або зі мною просто такі наглі)

Хіба чекати вже рішення в мене вони дивно себе поводять після суду, взагалі з ними важко щось говорити, комунікувати особливо,мені здається що вони зразу всю суму захочуть щоб ви сплатили або зі мною просто такі наглі)
Буду розмовляти з ними після засідання тоді, як буде рішення . Хочу сказати що ні дня не пожаліла що звернулась до юриста з форуму . Як би не було , людина дуже компетентна і знає свою справу

Буду розмовляти з ними після засідання тоді, як буде рішення . Хочу сказати що ні дня не пожаліла що звернулась до юриста з форуму . Як би не було , людина дуже компетентна і знає свою справу
У вас яку суму хочуть?

Це про кого Ви?цікаво

там, если что, еще апелляцию можно подать и затянуть время))))
и за это время насобирать

Я теж такой варіант розглядаю , але все таки сподіваюсь на адекватність судді . Бо відзив написано дуже грамотно . БП теж написали відзив мол , що зменшити не можна ,а юрист відправила ще пояснення до справи , то вже у них аргументів поки що на це у них не знайшлося

А якщо не на вашу?
Якщо не на мою , то буде апеляція

Я теж такой варіант розглядаю , але все таки сподіваюсь на адекватність судді . Бо відзив написано дуже грамотно . БП теж написали відзив мол , що зменшити не можна ,а юрист відправила ще пояснення до справи , то вже у них аргументів поки що на це у них не знайшлося

Якщо не на мою , то буде апеляція
Найкраще платити все до суду, вони по апеляціях ходять, фахові юристи там працюють,я теж був якось не сприймав їх закривав інші позики, думав пронесе))

Напишите пожалуйста мне в ЛЧ к кому обращались какой адвокат.
Спасибо))

Найкраще платити все до суду, вони по апеляціях ходять, фахові юристи там працюють,я теж був якось не сприймав їх закривав інші позики, думав пронесе))
Ну вже суд ,є, то плакати не буду ,виграю прекрасно,ні , буду платити по вп. Якщо буде шанс на апеляцію ще поборемося

Ну вже суд ,є, то плакати не буду ,виграю прекрасно,ні , буду платити по вп. Якщо буде шанс на апеляцію ще поборемося
В мене подали на апеляцію але ніхто не хоче братися та і сенсу немає, вони на 5 тис більше хочуть

В мене подали на апеляцію але ніхто не хоче братися та і сенсу немає, вони на 5 тис більше хочуть
Якщо вам так кажуть юристи , то вирішуйте як краще чинити . Бо у кожного ситуація різна з ними

Якщо вам так кажуть юристи , то вирішуйте як краще чинити . Бо у кожного ситуація різна з ними
Тут питання в тому що важко роботу знайти з тими судами потім,сб має доступ до реєстру я так розумію,вони перевіряють все.В мене відмовляють зазвичай або немає відстрочки або суди((

Назад
Угорі