- Дописи
- 17686
- Реакції
- 34314
- Бали
- 5845
я б не був настільки категоричним)))це не важається доказом
є прецендетни, коли листування у месенджерах, визнавали як доказ)))
правда то господарський процес був, але все ж таки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я б не був настільки категоричним)))це не важається доказом
Ого) ні ,в мене меньше року)Багато) більше двох років тому.
До недавнього часу не думала про них![]()
У мене в листопаді пішли перші продажі. 3-й місяць. Деякі договори 1-2 міс.Ого) ні ,в мене меньше року)
ну не знаю. як можно приймати доказ наприклад від назви профілю телеграм наприклад " Чунгачанга" і якщо людина там свідомо не вказувала в переписці імя та призвище) а просто номер договору наприклад) дак це хто завгодно може зробити)я б не був настільки категоричним)))
є прецендетни, коли листування у месенджерах, визнавали як доказ)))
правда то господарський процес був, але все ж таки
звісно, що не все підряд береться до уваги)))ну не зная. як можно приймати доказ наприклад від назви профілю телеграм наприклад " Чунгачанга" і якщо людина там свідомо не вказувала в переписці імя та призвище) а просто номер договору наприклад) дак це хто завгодно може зробити)
Ну тут все чітко вказано) ну сам факт, що якщо виходити на звязок то через телеграм краще, а не як я понаписував листів, ще і підписав електронним підписом)звісно, що не все підряд береться до уваги)))
ВС зазначив таке: "Слід враховувати, що суд може розглядати електронне листування між особами у месенджері (як і будь-яке інше листування) як доказ у справі лише в тому випадку, якщо воно дає можливість суду встановити авторів цього листування та його зміст."
у деяких аккаунтів, в тг, видно номер телефону)))Ну тут все чітко вказано) ну сам факт, що якщо виходити на звязок то через телеграм краще, а не як я понаписував листів, ще і підписав електронним підписом)
ну тут вже від самих людей все залежить)у деяких аккаунтів, в тг, видно номер телефону)))
люди зазначають свій номер у відзові на позов)))
просте співставлення, і готово)))
Я платив по виконавчому провадженніА оплачувати частинами ж можна після програшу ? А то я наче бачила що так.
так, я так і робив, але вони образились коли я не заплатив по гарантійному і пішли до суду!Із цього всього роблю висновок, що писати ЄАПБ, чи якось виходит на контакт треба в тому випадку, якщо готова закривати за півтора тіла. Буквально є гроші на це.
Якщо є гарантійний то справа була не в листах. Я читала уважно форум, і тому через гарантійний закриваю одразу. Якщо є гарантійний, то це каже про те що сторони дійшли згоди. Якщо платник не виконує вимоги, то факторинг легко виграє справу...так, я так і робив, але вони образились коли я не заплатив по гарантійному і пішли до суду!
Не дай Бог будете судитись, потім все зрозумієте)Якщо є гарантійний то справа була не в листах. Я читала уважно форум, і тому через гарантійний закриваю одразу. Якщо є гарантійний, то це каже про те що сторони дійшли згоди. Якщо платник не виконує вимоги, то факторинг легко виграє справу...
Я зрозуміла ну його ж теж частинами чи з ЗП вираховували ?Я платив по виконавчому провадженні
Все заблокували, і 20 відсотків відраховували з зп, писав заяву на користування 14000 грн на місяцьЯ зрозуміла ну його ж теж частинами чи з ЗП вираховували ?
Зрозуміло)Все заблокували, і 20 відсотків відраховували з зп, писав заяву на користування 14000 грн на місяць
А какую заяву писали можете пример скинуть ? И куда отправлять надо ?Все заблокували, і 20 відсотків відраховували з зп, писав заяву на користування 14000 грн на місяць
2 тижні,а у вас?Мене теж цікавить хто як зараз це вирішує. І не тільки мене на цьому форумі. По суду тут зрозуміло.
скільки часу лежать?
У мене в листопаді пішли перші продажі. 3-й місяць. Деякі договори 1-2 міс
Мені прийшло сповіщення переступиленння боргу, їх набрав запитався запитався за тіло але по факту договору з ними немає ніякого в мене,в бюро кредитних історій взагалі ніякої інформації, можливо пізніше з'явиться щось.Привіт. У мене 5 договорів в ЄАПБ. Чи є у когось свіжий досвід домовлянь з ними щоб закрити за тіло?
Зареєструвалась в кабінеті, написала їм лист що хочу починати закривати за тіло (номер договору, сума тіла, скільки оплатила раніше мфо по цьому договору).
Офіційно не працюю, тому не факт що суд їм вигідно.
Тут на форумі є, хай модератор підкинеА какую заяву писали можете пример скинуть ? И куда отправлять надо ?
З трьох кредитів тільки по одному вдалося домовитися за тіло. Інші за два тіла і не менше. В мене вони за 2 роки в суд так і не пішли.Привіт. У мене 5 договорів в ЄАПБ. Чи є у когось свіжий досвід домовлянь з ними щоб закрити за тіло?
Зареєструвалась в кабінеті, написала їм лист що хочу починати закривати за тіло (номер договору, сума тіла, скільки оплатила раніше мфо по цьому договору).
Офіційно не працюю, тому не факт що суд їм вигідно.
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги