Чи можна якось домовитись з ЄАПБ за тіло у 2025?

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 1K
це не важається доказом
я б не був настільки категоричним)))

є прецендетни, коли листування у месенджерах, визнавали як доказ)))
правда то господарський процес був, але все ж таки

я б не був настільки категоричним)))

є прецендетни, коли листування у месенджерах, визнавали як доказ)))
правда то господарський процес був, але все ж таки
ну не знаю. як можно приймати доказ наприклад від назви профілю телеграм наприклад " Чунгачанга" і якщо людина там свідомо не вказувала в переписці імя та призвище) а просто номер договору наприклад) дак це хто завгодно може зробити)

ну не зная. як можно приймати доказ наприклад від назви профілю телеграм наприклад " Чунгачанга" і якщо людина там свідомо не вказувала в переписці імя та призвище) а просто номер договору наприклад) дак це хто завгодно може зробити)
звісно, що не все підряд береться до уваги)))
ВС зазначив таке: "Слід враховувати, що суд може розглядати електронне листування між особами у месенджері (як і будь-яке інше листування) як доказ у справі лише в тому випадку, якщо воно дає можливість суду встановити авторів цього листування та його зміст."

звісно, що не все підряд береться до уваги)))
ВС зазначив таке: "Слід враховувати, що суд може розглядати електронне листування між особами у месенджері (як і будь-яке інше листування) як доказ у справі лише в тому випадку, якщо воно дає можливість суду встановити авторів цього листування та його зміст."
Ну тут все чітко вказано) ну сам факт, що якщо виходити на звязок то через телеграм краще, а не як я понаписував листів, ще і підписав електронним підписом)

Ну тут все чітко вказано) ну сам факт, що якщо виходити на звязок то через телеграм краще, а не як я понаписував листів, ще і підписав електронним підписом)
у деяких аккаунтів, в тг, видно номер телефону)))
люди зазначають свій номер у відзові на позов)))
просте співставлення, і готово)))

у деяких аккаунтів, в тг, видно номер телефону)))
люди зазначають свій номер у відзові на позов)))
просте співставлення, і готово)))
ну тут вже від самих людей все залежить)

А оплачувати частинами ж можна після програшу ? А то я наче бачила що так.
Я платив по виконавчому провадженні

Останнє редагування:
Із цього всього роблю висновок, що писати ЄАПБ, чи якось виходити на контакт треба в тому випадку, якщо готова закривати за півтора тіла. Буквально якщо є гроші на це.

Із цього всього роблю висновок, що писати ЄАПБ, чи якось виходит на контакт треба в тому випадку, якщо готова закривати за півтора тіла. Буквально є гроші на це.
так, я так і робив, але вони образились коли я не заплатив по гарантійному і пішли до суду!

так, я так і робив, але вони образились коли я не заплатив по гарантійному і пішли до суду!
Якщо є гарантійний то справа була не в листах. Я читала уважно форум, і тому через гарантійний закриваю одразу. Якщо є гарантійний, то це каже про те що сторони дійшли згоди. Якщо платник не виконує вимоги, то факторинг легко виграє справу...

Якщо є гарантійний то справа була не в листах. Я читала уважно форум, і тому через гарантійний закриваю одразу. Якщо є гарантійний, то це каже про те що сторони дійшли згоди. Якщо платник не виконує вимоги, то факторинг легко виграє справу...
Не дай Бог будете судитись, потім все зрозумієте)

Мене теж цікавить хто як зараз це вирішує. І не тільки мене на цьому форумі. По суду тут зрозуміло.

скільки часу лежать?
2 тижні,а у вас?

У мене в листопаді пішли перші продажі. 3-й місяць. Деякі договори 1-2 міс

Привіт. У мене 5 договорів в ЄАПБ. Чи є у когось свіжий досвід домовлянь з ними щоб закрити за тіло?
Зареєструвалась в кабінеті, написала їм лист що хочу починати закривати за тіло (номер договору, сума тіла, скільки оплатила раніше мфо по цьому договору).
Офіційно не працюю, тому не факт що суд їм вигідно.
Мені прийшло сповіщення переступиленння боргу, їх набрав запитався запитався за тіло але по факту договору з ними немає ніякого в мене,в бюро кредитних історій взагалі ніякої інформації, можливо пізніше з'явиться щось.

Останнє редагування:
Не знаю
Слышал что военным за тело закрывают
А там фиг знает
У меня тоже 3 договоров
Два из них за 20 год
Один за 24 год
Тоже думаю что с этим делать
Закрывать за 24 год договор ?
Но тогда могут за те договора зацепиться
Или не делать ничего, и готовится к суду
P.S я военный

Привіт. У мене 5 договорів в ЄАПБ. Чи є у когось свіжий досвід домовлянь з ними щоб закрити за тіло?
Зареєструвалась в кабінеті, написала їм лист що хочу починати закривати за тіло (номер договору, сума тіла, скільки оплатила раніше мфо по цьому договору).
Офіційно не працюю, тому не факт що суд їм вигідно.
З трьох кредитів тільки по одному вдалося домовитися за тіло. Інші за два тіла і не менше. В мене вони за 2 роки в суд так і не пішли.

Назад
Угорі Унизу