Чи можна влаштуватися офіційно на роботу

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 611

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені запропонували працювати офіційно на нову роботу. Хороша заробітна платня, робота не пильна.
Як зробити так, що б ці шакали не дізналися?
Можливо підкажете в якому банку відкрити рахунок чи вони всеодно випасуть і почнуть дзвонити до дирекції, працівників?

Мені запропонували працювати офіційно на нову роботу. Хороша заробітна платня, робота не пильна.
Можливо підкажете в якому банку відкрити рахунок чи вони всеодно випасуть і почнуть дзвонити до дирекції, працівників?
От і мене цікавить таке питання?. Вчора запропонували роботу в ерж.установі. Гарна робота, але боюся, що через деякий час ті придурки і туди доберуться☹️.
Вчора я запитувала одну людину нарахунок цього, то мені відповіли, що все-таки можуть дізнатися про роботу. Коли офіційно влаштовуєшся, то в податковій вже будуть твої дані, а для цих шакалів це тільки питання часу, дізнатися місце роботи.
Хоча, може я не права... Хай мене виправлять ті хто з цим стикнувся?

Возможность, что найдут телефоны новой работы, существует. Я с апреля месяца на новой работе. Просрочки с конца июня. Пока никому не звонили и не кошмарили. Все уверены, что я на старой работе работаю. Вот туда звонят, хотя миллион раз их послали на хутор бабочек ловить))

[/QUOT
Честно говоря, месяца три на новой работе никого не беспокоили, но потом какая-то падла со старой работы растрезвонила как меня найти и погнали звонки по-новой! Я так же и осталась на привате, родственники вообще на левый банк перешли, все номера поменяли - и все равно cyku начали звонить! На этой недели вообще треш, позвонили на старую работу, сказали что я в больнице лежу присмерти, нужны срочно номера моей родни! Вот нормальные сцуки??если бы маме по телефону сказали что со мной что-то случилось, она бы могла до больницы уже не добежать, т***ри!!!Так же звонили, предупреждали что у меня бабушка старенькая,и когда они приедут меня резать, ее сердце может не выдержать! И что тут скажешь, мр*з* каких свет не видовал!!!Когда-то боялась что приед , теперь мечтаю - ибо буду убивать нах...Такой террор устрою! Уже начинаю потихоньку высекать этих падл, благо есть Отар
Кстати, кто знает что случилось с каналом Отара???

Точно не в Привате и на всякий случай не в Ощаде. Нет у них механизма никого выпасать, если базы нет в продаже.
Но есть тонкости, не здесь сказано...
Сами подумайте, при каких условиях они возможны.

От і мене цікавить таке питання?. Вчора запропонували роботу в ерж.установі. Гарна робота, але боюся, що через деякий час ті придурки і туди доберуться☹.
Вчора я запитувала одну людину нарахунок цього, то мені відповіли, що все-таки можуть дізнатися про роботу. Коли офіційно влаштовуєшся, то в податковій вже будуть твої дані, а для цих шакалів це тільки питання часу, дізнатися місце роботи.
Хоча, може я не права... Хай мене виправлять ті хто з цим стикнувся?
А як тоді пояснити той факт, що мені спочатку телефонували на стару роботу, виривали мізки, а потім знайшли на новій, де я працюю вже 11 років.

Назад
Угорі