Чи можна уникнути дзвінків третім особам?

• Автор теми Автор теми 402h
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 652

402h

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
8
Бали
8
402h не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене все по класиці. 15 мфо, підпав під скорочення на роботі, брав щоб перекрити інші. Що підскажете? Виходити з ними на контакт і не ігнорити чи всі вони діють по різному?

Була вже подібна ситуація в мене, але чи через те що вносив декілька місяців мінімальний платіж чи через те що був вже декілька років їх клієнтом який закривав вчасно все, дзвінків третім особам не було. Це майкредіт і швидкогроші були.

Роботу нову вже знайшов, але поки місяць стажування поки те поки се, закрити всі не зможу. І почитавши форум зрозумів що треба виходити на прострочення. Чи, можливо порадите щось інше?)

В мене все по класиці. 15 мфо, підпав під скорочення на роботі, брав щоб перекрити інші. Що підскажете? Виходити з ними на контакт і не ігнорити чи всі вони діють по різному?
Нет, не выходить на контакт и игнорить
почитавши форум зрозумів що треба виходити на прострочення.
Привольно поняли))

Ну і логічно тоді що дзвінків третім особам ніяк не уникнути)))

І ще таке запитання, знайшов ще один форум, чи можна навіть сказати, аналог олх але з кредитами. Де приватні особи дають кредити на великі суми і на довгі строки, можна знайти навіть без застав. Що скажете про це, чи старий добрий варіант розповісти всім і потихеньку закривати краще?

Була вже подібна ситуація в мене, але чи через те що вносив декілька місяців мінімальний платіж чи через те що був вже декілька років їх клієнтом який закривав вчасно все, дзвінків третім особам не було. Це майкредіт і швидкогроші були.

Роботу нову вже знайшов, але поки місяць стажування поки те поки се, закрити всі не зможу. І почитавши форум зрозумів що треба виходити на прострочення. Чи, можливо порадите щось інше?)
Не знаю хто там у Вас в анамнезі але з такою кількістю хтось та й додзвониться до оточення. Це просто треба пережити і з часом закрити на прийнятних для Вас умовах. Антиспам+заборона дзвінків з невідомих номерів в допомогу.
Ну і логічно тоді що дзвінків третім особам ніяк не уникнути)))

І ще таке запитання, знайшов ще один форум, чи можна навіть сказати, аналог олх але з кредитами. Де приватні особи дають кредити на великі суми і на довгі строки, можна знайти навіть без застав.
В жодному разі не лізьте ще й в це!!! 99% кидалово

Дякую вам за відповіді. В принципі так і думав робити, але потрібен був ще один поштовх))

Останнє запитання чи потрібно звернутись до юриста за консультацією? Можливо він щось підскаже по моїй ситуації з подробицями?

Дякую вам за відповіді. В принципі так і думав робити, але потрібен був ще один поштовх))

Останнє запитання чи потрібно звернутись до юриста за консультацією? Можливо він щось підскаже по моїй ситуації з подробицями?
Нічого юрист не підкаже в досудовому порядку. Немає іншого рішення - вихід на прострочки, повний мороз, з часом закриття на вигідних умовах. Ніяких перекредитувань, юристів до суду та пролонгацій. Все ок буде)

Назад
Угорі