Чи можна спиратися на ці пункти закону під час спілкування з колекторами в МФО?

• Автор теми Автор теми LerokLer
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 795

LerokLer

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
7
Бали
8
LerokLer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи можна їм пред'явити ці пункти закону при розмові ?Згідно з якими вони ж немають права дзвонити до родичів чи сусідів.Чи діють вони взагалі ці правила?

Вкладення

• Screenshot_2023-03-29-17-21-39-953_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-03-29-17-21-39-953_com.android.chrome.webp
    64.4 Кб · Перегляди: 92
ну такоє... це не пункти закону, а їх короткий приблизний зміст

Я вам ще про "альфа-назву" дзвонаря розповісти можу)
Ніхто вимог не дотримується. Бо по голові за порушення не б'ють.

А як з ними боротися?Так хочеться їм насолити,а то їм можна погрожувати дзвінками,смс-ками.Хочеться їм щось пред'явити,а виходить немає що

А як з ними боротися?Так хочеться їм насолити,а то їм можна погрожувати дзвінками,смс-ками.Хочеться їм щось пред'явити,а виходить немає що
Друг запропонував купити автонабор і щоб їм по 100 разів на день дзвонило і скидало коли трубку братимуть. Ідея класна..позитивна швидше

А як що до постанови НБУ від 4 серпня 2022р. 170 про вимоги щодо етичної поведінки?
А як що до постанови НБУ від 4 серпня 2022р. 170 про вимоги щодо етичної поведінки?
Я просто шукаю спосіб хоч якось доколупатись?

Забити,заблокувати і не платити їх забаганки. Звонілки без зарплати,Ви з цілими нервами

Вітаю, сьогодні в мою відсутність приїхали дядьки з пасочками і почали погрожувати бабці та відбиранням майна, а-ля 90, хочу поспілкувати з досвідченим лицем, чи можна якось з вами звязатись, дякую)

Вітаю, сьогодні в мою відсутність приїхали дядьки з пасочками і почали погрожувати бабці та відбиранням майна, а-ля 90, хочу поспілкувати з досвідченим лицем, чи можна якось з вами звязатись, дякую)
Дик наш юрист з газовщіками не розбирається :sarcastic:

То шо ці олухи, будуть дальше кошмарити, вони там вже не жити нам обіцяли, бабці 73 рознервували, а цего мені не треба
Номер у чувака підписаний як MyBiz

То шо ці олухи, будуть дальше кошмарити, вони там вже не жити нам обіцяли, бабці 73 рознервували, а цего мені не треба

Номер у чувака підписаний як MyBiz
Велика сума заборгованості?

Вам у відділок НПУ.

Де підписаний?
Вже поговорив з карним розшуком, зразу бабця подзвонить в наряд). номер в getcontact 0938742228 , хтось щось може по ньому ще пробити)?. В цілому погрожували бабці в досить рекетерських тонах, казали аби свічку ставила, молилась за мене і шукала собі притулок)
Велика сума заборгованості?
3000)

Тут Вам до поліції)

Вже поговорив з карним розшуком, зразу бабця подзвонить в наряд). номер в getcontact 0938742228 , хтось щось може по ньому ще пробити)?. В цілому погрожували бабці в досить рекетерських тонах, казали аби свічку ставила, молилась за мене і шукала собі притулок)

3000)
Я думала,що там десь 30 тис.,а не 3000.А де брали?Щоб знати

Та я вже досить давно топіки тут читаю, гуляючи і гуглячи якось наткнувся.
Тут Вам до поліції)
Так і буде, тільки ше раз приїдуть, слідчі сказали, шо нарядик швиденько приїде. Що цікаво, я за останній час не бачив похожої теми на форумі, тому хочу знати, в кого було похоже)
Я думала,що там десь 30 тис.,а не 3000.А де брали?Щоб знати
Трішки кредитів маю, в лютому набрав, але ні одного вище 15, і то таких лиш 3.

Та я вже досить давно топіки тут читаю, гуляючи і гуглячи якось наткнувся.

Так і буде, тільки ше раз приїдуть, слідчі сказали, шо нарядик швиденько приїде. Що цікаво, я за останній час не бачив похожої теми на форумі, тому хочу знати, в кого було похоже)

Трішки кредитів маю, в лютому набрав, але ні одного вище 15, і то таких лиш 3.
В лютому цього року?Це ж яка МФО так їздить?Багато тут читала,але такого не зустрічала

Назад
Угорі