LerokLer
Форумчанин
- Дописи
- 44
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
LerokLer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Друг запропонував купити автонабор і щоб їм по 100 разів на день дзвонило і скидало коли трубку братимуть. Ідея класна..позитивна швидшеА як з ними боротися?Так хочеться їм насолити,а то їм можна погрожувати дзвінками,смс-ками.Хочеться їм щось пред'явити,а виходить немає що
А як що до постанови НБУ від 4 серпня 2022р. 170 про вимоги щодо етичної поведінки?Я вам ще про "альфа-назву" дзвонаря розповісти можу)
Ніхто вимог не дотримується. Бо по голові за порушення не б'ють.
Я просто шукаю спосіб хоч якось доколупатись?А як що до постанови НБУ від 4 серпня 2022р. 170 про вимоги щодо етичної поведінки?
Забити,заблокувати і не платити їх забаганки. Звонілки без зарплати,Ви з цілими нервамиА як з ними боротися?Так хочеться їм насолити,а то їм можна погрожувати дзвінками,смс-ками.Хочеться їм щось пред'явити,а виходить немає що
Вітаю, сьогодні в мою відсутність приїхали дядьки з пасочками і почали погрожувати бабці та відбиранням майна, а-ля 90, хочу поспілкувати з досвідченим лицем, чи можна якось з вами звязатись, дякую)Я вам ще про "альфа-назву" дзвонаря розповісти можу)
Ніхто вимог не дотримується. Бо по голові за порушення не б'ють.
Дик наш юрист з газовщіками не розбираєтьсяВітаю, сьогодні в мою відсутність приїхали дядьки з пасочками і почали погрожувати бабці та відбиранням майна, а-ля 90, хочу поспілкувати з досвідченим лицем, чи можна якось з вами звязатись, дякую)

То шо ці олухи, будуть дальше кошмарити, вони там вже не жити нам обіцяли, бабці 73 рознервували, а цего мені не требаДик наш юрист з газовщіками не розбирається![]()
Номер у чувака підписаний як MyBizДик наш юрист з газовщіками не розбирається![]()
Вам у відділок НПУ.То шо ці олухи, будуть дальше кошмарити, вони там вже не жити нам обіцяли, бабці 73 рознервували, а цего мені не треба
Де підписаний?Номер у чувака підписаний як MyBiz
Велика сума заборгованості?То шо ці олухи, будуть дальше кошмарити, вони там вже не жити нам обіцяли, бабці 73 рознервували, а цего мені не треба
Номер у чувака підписаний як MyBiz
Вже поговорив з карним розшуком, зразу бабця подзвонить в наряд). номер в getcontact 0938742228 , хтось щось може по ньому ще пробити)?. В цілому погрожували бабці в досить рекетерських тонах, казали аби свічку ставила, молилась за мене і шукала собі притулок)Вам у відділок НПУ.
Де підписаний?
3000)Велика сума заборгованості?
Тут Вам до поліції)Вітаю, сьогодні в мою відсутність приїхали дядьки з пасочками і почали погрожувати бабці та відбиранням майна, а-ля 90, хочу поспілкувати з досвідченим лицем, чи можна якось з вами звязатись, дякую)
Я думала,що там десь 30 тис.,а не 3000.А де брали?Щоб знатиВже поговорив з карним розшуком, зразу бабця подзвонить в наряд). номер в getcontact 0938742228 , хтось щось може по ньому ще пробити)?. В цілому погрожували бабці в досить рекетерських тонах, казали аби свічку ставила, молилась за мене і шукала собі притулок)
3000)
Та я вже досить давно топіки тут читаю, гуляючи і гуглячи якось наткнувся.AdvenChut, як знайшли форум?
Так і буде, тільки ше раз приїдуть, слідчі сказали, шо нарядик швиденько приїде. Що цікаво, я за останній час не бачив похожої теми на форумі, тому хочу знати, в кого було похоже)Тут Вам до поліції)
Трішки кредитів маю, в лютому набрав, але ні одного вище 15, і то таких лиш 3.Я думала,що там десь 30 тис.,а не 3000.А де брали?Щоб знати
В лютому цього року?Це ж яка МФО так їздить?Багато тут читала,але такого не зустрічалаТа я вже досить давно топіки тут читаю, гуляючи і гуглячи якось наткнувся.
Так і буде, тільки ше раз приїдуть, слідчі сказали, шо нарядик швиденько приїде. Що цікаво, я за останній час не бачив похожої теми на форумі, тому хочу знати, в кого було похоже)
Трішки кредитів маю, в лютому набрав, але ні одного вище 15, і то таких лиш 3.