crap4i.1315
Форумчанин
- Дописи
- 42
- Реакції
- 28
- Бали
- 158
crap4i.1315 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Була складна ситуація і різко знадобилися гроші, ніхто не давав і вийшло взяти тільки в бткапітал, взям 250 usdt, скільки вони там зараз понараховували не знаю і знати не хочу, в перший день протермінування вони почали мені дзвонити з 8 ранку, я сказав, що скоро будуть гроші і я зможу закрити за тіло + невеликий відсоток, але вони сказали, що максимальна знижка це 10 usdt і якщо оплатити сьогодні до 18:00, в 11 годині вони подзвонили до батька, він їх послав, оскільки знає, що вони працюють не офіційно, сказав, що гроші будуть повернені лише в тому випадку, якщо вони покажуть всі дозволи від НБУ, він йому відповів, що вони працюють на основі ст. 126 кодексу України (є запис розмови де чітко сказав цей закон), хоча я не знайшов жодної інформації про відношення 126 статті до кредитування, в цей самий день на них була написана заява в кіберполіцію, кілька днів від них було тихо, але сьогодні це десь 5 день протермінування, вони подзвонили до моєї мами, ледве виговоривши моє ПІБ, наговорили їй всякої фігні і скинули на вайбер моє фото з паспортом і інформацію, що вони працюють на основі ст. 129 господарського кодексу України.
Так ось спочатку я хотів з ними домовитис нормально, але зараз мони конкретно задовбали і я не маю жодного бажання повернути їм хоть, щось, те що вони не можуть нічого окрім того, що кошмарити дзвінками і смс я знаю.
Можете підсказати, як довго буде активна фаза дзвінків і ті хто не віддавав їм протягом тривалого часу, як вони себе вели?
Буду вдячний за будь-який досвід чи пораду.
Так ось спочатку я хотів з ними домовитис нормально, але зараз мони конкретно задовбали і я не маю жодного бажання повернути їм хоть, щось, те що вони не можуть нічого окрім того, що кошмарити дзвінками і смс я знаю.
Можете підсказати, як довго буде активна фаза дзвінків і ті хто не віддавав їм протягом тривалого часу, як вони себе вели?
Буду вдячний за будь-який досвід чи пораду.