Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки прострочки,і скільки було пролонгаціїВ мене 10 МФО.Мені потрібна допомога юриста у вирішенні закриття цих кредитів.Оплачувати я не проти,але не всі зразу.Чи можна на правовому рівні оплачувати поступово?
Це як?Чи можна на правовому рівні оплачувати поступово?
8 просрочокСкільки прострочки,і скільки було пролонгації
Термін8 просрочок
Вибачте,я в цьому не розбираюся.Можливо щось не так написала.Ви тут всі досвідчені і краще знаєте як закрити 8 просрочок.А я просто шукаю поради.Це як?
Кредити - це цивільно-правові відносини.
Що в цивільному кодексі є з цього приводу?
8 просрочокСкільки прострочки,і скільки було пролонгації
1-2 місяціТермін
Забити,забути,не спілкуватись,моніторити себе на Судовій владі. Закривати на вигідних для Вас,а не для них,умовахВибачте,я в цьому не розбираюся.Можливо щось не так написала.Ви тут всі досвідчені і краще знаєте як закрити 8 просрочок.А я просто шукаю поради.
8 просрочок
Чекайте ,будуть пропозиції1-2 місяці
Кредитсенд не йде на поступ.Передали на колекторів у промколект.Манівео у таліон плюс,а кредиткаса у стимул.Пропозицій нульЧекайте ,будуть пропозиції
Чекайте ,і не спілкуйтесь .І буде Вам пропозиція,повний мороз ще трішки і вони самі будуть проситиКредитсенд не йде на поступ.Передали на колекторів у промколект.Манівео у таліон плюс,а кредиткаса у стимул.Пропозицій нуль
Ви зарано робите висновки. Таліон за пару місяців почне тіло клянчити,а то і менше. Кредит каса нерви попсувати може,в суд понадились бігатиКредитсенд не йде на поступ.Передали на колекторів у промколект.Манівео у таліон плюс,а кредиткаса у стимул.Пропозицій нуль
Просто ви написали про "правовий рівень".Вибачте,я в цьому не розбираюся.Можливо щось не так написала.Ви тут всі досвідчені і краще знаєте як закрити 8 просрочок.А я просто шукаю поради.
По кредит касі трохи пізніше будуть пропозиціїЧекайте ,і не спілкуйтесь .І буде Вам пропозиція,повний мороз ще трішки і вони самі будуть просити
Я знаю ,то пишіть не мені ,а людиніПо кредит касі трохи пізніше будуть пропозиції