Чи можна кредити на правовому рівні оплачувати поступово?

• Автор теми Автор теми Тетяна21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 486

Тетяна21

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
283
Тетяна21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене 10 МФО.Мені потрібна допомога юриста у вирішенні закриття цих кредитів.Оплачувати я не проти,але не всі зразу.Чи можна на правовому рівні оплачувати поступово?

Можете і без юриста виплачувати кредит поступово. Наприклад один за місяць , за тіло кредиту. Юрист потрібен, якщо на вас в суд подадуть чи напис виконавчий знести

В мене 10 МФО.Мені потрібна допомога юриста у вирішенні закриття цих кредитів.Оплачувати я не проти,але не всі зразу.Чи можна на правовому рівні оплачувати поступово?
Скільки прострочки,і скільки було пролонгації

Це як?
Кредити - це цивільно-правові відносини.
Що в цивільному кодексі є з цього приводу?
Вибачте,я в цьому не розбираюся.Можливо щось не так написала.Ви тут всі досвідчені і краще знаєте як закрити 8 просрочок.А я просто шукаю поради.
Скільки прострочки,і скільки було пролонгації
8 просрочок
1-2 місяці

Вибачте,я в цьому не розбираюся.Можливо щось не так написала.Ви тут всі досвідчені і краще знаєте як закрити 8 просрочок.А я просто шукаю поради.

8 просрочок
Забити,забути,не спілкуватись,моніторити себе на Судовій владі. Закривати на вигідних для Вас,а не для них,умовах

Кредитсенд не йде на поступ.Передали на колекторів у промколект.Манівео у таліон плюс,а кредиткаса у стимул.Пропозицій нуль
Чекайте ,і не спілкуйтесь .І буде Вам пропозиція,повний мороз ще трішки і вони самі будуть просити

Кредитсенд не йде на поступ.Передали на колекторів у промколект.Манівео у таліон плюс,а кредиткаса у стимул.Пропозицій нуль
Ви зарано робите висновки. Таліон за пару місяців почне тіло клянчити,а то і менше. Кредит каса нерви попсувати може,в суд понадились бігати

Просто ви написали про "правовий рівень".
Тому я перепитав.
Бо є у нас такі "правові рішали" накшталт ЮК Пік чи АК Закон... нарішають вам такого що за голову хапатиметесь.
Все вирішуються поступово і по мірі надходження, потреби і фінансування. ВЛАСНОРУЧ.
Читайте форум, профільні теми, де форумчани діляться своїм досвідом і обирайте вірний шлях для себе і під себе.

Назад
Угорі