SunCredit чи можна домовитися з SunCredit за реструктуризацію?

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 787

vitalik78

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
8
Бали
128
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, наразі маю прострочку в SunCredit більше місяця, тіло 7000, пропонують закрити за тіло, але наразі є певні фінансові труднощі, закрив кілька менших кредитів і загалом залишилося на цей місяць 7500 грн, якщо зараз закрию їх, грошей взагалі не буде, просив їх про реструктуризацію на 3 платежі, а вони не хочуть, кажуть лише одним платещем інакше суд

Всім привіт, наразі маю прострочку в SunCredit більше місяця, тіло 7000, пропонують закрити за тіло, але наразі є певні фінансові труднощі, закрив кілька менших кредитів і загалом залишилося на цей місяць 7500 грн, якщо зараз закрию їх, грошей взагалі не буде, просив їх про реструктуризацію на 3 платежі, а вони не хочуть, кажуть лише одним платещем інакше суд
в мене подібна ситуація, також тіло 7000, пропонують закрити за тіло вже близько 3 тижнів, але поки грошей нема, щоб внести одним платежем 7000, прохання про реструктуризацію вони проігнорували, думаю скоро продадуть калам, а що дальше хз
на форумі також пишуть, що хочуть лише одним платежем, то певно не вийде розбити оплату на частини

Ну, не хочуть, то як хочуть. Тут вирішувати вам, або погоджуватись на їх умови, закрити борг і шукати роботу, щоб були кошти на життя. Тупо забити на них. Чекати більш вигідних умов для закриття. Ну, і на крайній випадок, суд. Але він буде не скоро.

Ну, не хочуть, то як хочуть. Тут вирішувати вам, або погоджуватись на їх умови, закрити борг і шукати роботу, щоб були кошти на життя. Тупо забити на них. Чекати більш вигідних умов для закриття. Ну, і на крайній випадок, суд. Але він буде не скоро.
Зрозуміло, дякую, наразі міняти роботу чи шукати додаткову не варіант, певні одставини не дозволяють, наразі буду їх ігнорувати можливо передумають)

в мене подібна ситуація, також тіло 7000, пропонують закрити за тіло вже близько 3 тижнів, але поки грошей нема, щоб внести одним платежем 7000, прохання про реструктуризацію вони проігнорували, думаю скоро продадуть калам, а що дальше хз
на форумі також пишуть, що хочуть лише одним платежем, то певно не вийде розбити оплату на частини
вони здається через 2-3 міс калам продають, як довго вони у вас?

Зрозуміло, дякую, наразі міняти роботу чи шукати додаткову не варіант, певні одставини не дозволяють, наразі буду їх ігнорувати можливо передумають)
Можливо всяке.
Я так зрозуміла, що SunCredit і Starfin, це одна шарага. Starfin продали борг Кредит Капітал, Не знаю що там і як наразі, бо не спілкувась з ними. Включила режим сніжинки. Зараз не до них.

вони здається через 2-3 міс калам продають, як довго вони у вас?
приблизно 1,5 місяці, просто раніше приходили повідомлення про то що будуть дзвонити родичам і про суд, дзвінків ні до кого так і не було, а зараз і про суд перестали писати, лише що борг виставлений на продаж, тому так і подумав, що можливо скоро дійсно продадуть

приблизно 1,5 місяці, просто раніше приходили повідомлення про то що будуть дзвонити родичам і про суд, дзвінків ні до кого так і не було, а зараз і про суд перестали писати, лише що борг виставлений на продаж, тому так і подумав, що можливо скоро дійсно продадуть
це поки що лякалки, але за 2+ місяці вже можуть продати

Мене Starfin продали КредитКапітал, з тіла 3000, в довідці УБКІ написано що хочуть 12519 грн і 98 коп:ahaha: от іменно 98 коп можу їм і заплатити:ahaha:

Вітаю
У мене старфін приблизно 45 днів був, закривала за тіло
Наскільки знаю по форуму, то ці персонажі не ходять в суд, а тільки продають
І взагалі вони бусінки))) через 2-3 тижні протермінування вже просять слізно закрити за тіло

ще через місяць можливо й погодятся

це не реструктиризація
ну в мене було тіло 6000, мені його розбили на 6 платежів по 1000 грн + 800 грн активаційний платіж був, то як це називається, можливо помилився в термінології)

перепрошую, чомусь подумав, що це мені відповіли))

Через роздуте "тіло", в яке входили надмірно нараховані проценти?
ні чому, в мене були випадки коли тіло розбивали на частини і переплата там було 1000 від сили

мене тільки такий варіант цікавить, бо оплачувати їх відсотки які більше за тіло, ні дякую, нема дурних

Останнє редагування:
Назад
Угорі