Чи можна домовитись з Діджи Фінанс?

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Stella

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
17
Бали
283
Stella не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Мій кредит із Кешбері продано до них,мало інформації за них,хотілося б домовитись,без суду)

Всім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Мій кредит із Кешбері продано до них,мало інформації за них,хотілося б домовитись,без суду)
А сколько хотят?

Оце тільки прийшла смс , що вони купили договір,завтра лище збираюсь домовляться,тому і запитала чи можливо в когось була практика з ними)
Видел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)

Видел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)
я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие
я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие, но кредиты 2020 года были

довира та гарантия предлагали, насчет диджей хз

я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие

я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие, но кредиты 2020 года были
Ну значить можна спробувати)

Последний раз хотели 3 тыс. Кто им продал, тело это или тело с процентами, хз))

Всю зиму клянчили 75% тіла

Мне Диджи сами предложить закрыть за треть от тела

Всім доброго дня,Діджи Фінанс погрожують блокуванням рахунків,це можна зробити лише після рішення суду,я правильно розумію?

Всім доброго дня,Діджи Фінанс погрожують блокуванням рахунків,це можна зробити лише після рішення суду,я правильно розумію?
Все верно) вам просто врут, чтобы вы испугались

Назад
Угорі