Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сколько хотят?Всім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Мій кредит із Кешбері продано до них,мало інформації за них,хотілося б домовитись,без суду)
28 тис,із тіла 5,кредит 2021 року)А сколько хотят?
На уступки вообще не идут?28 тис,із тіла 5,кредит 2021 року)
Оце тільки прийшла смс , що вони купили договір,завтра лище збираюсь домовляться,тому і запитала чи можливо в когось була практика з ними)На уступки вообще не идут?
Видел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)Оце тільки прийшла смс , що вони купили договір,завтра лище збираюсь домовляться,тому і запитала чи можливо в когось була практика з ними)
От і я таке читала,ну побачим)Видел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)
Удачи вам надеюсь у вас все получитсяОт і я таке читала,ну побачим)
Дякууую)Удачи вам надеюсь у вас все получится
я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большиеВидел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)
я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие, но кредиты 2020 года былиВидел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)
довира та гарантия предлагали, насчет диджей хзВсім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Мій кредит із Кешбері продано до них,мало інформації за них,хотілося б домовитись,без суду)
Ну значить можна спробувати)я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие
я договаривалась и за тело и за полтора, но тела кредитов у сына были не большие, но кредиты 2020 года были
Последний раз хотели 3 тыс. Кто им продал, тело это или тело с процентами, хз))Всім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Всю зиму клянчили 75% тілаВсім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Мне Диджи сами предложить закрыть за треть от телаВсім доброго дня,чи домовлявся хтось із Діджи Фінанс за тіло,чи виплату частинами?
Вы согласились?Мне Диджи сами предложить закрыть за треть от тела
Все верно) вам просто врут, чтобы вы испугалисьВсім доброго дня,Діджи Фінанс погрожують блокуванням рахунків,це можна зробити лише після рішення суду,я правильно розумію?
Вони задовбали вже чесно кажучи,вже я могла б закрити за тіло,і ми б розійшлись,ну але ж ні,забагато хочуть,почекаємВсе верно) вам просто врут, чтобы вы испугались
А сколько хотят?Вони задовбали вже чесно кажучи,вже я могла б закрити за тіло,і ми б розійшлись,ну але ж ні,забагато хочуть,почекаєм