Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да вряд ли конечно будут проверять, есть какое-то вроде международное бюро КИ, но туда наверняка лишь банки подают инфо, а не шараги.Ну але ж паспорт на закордонний буде братись,не думаю що Українські дані будуть моніторити,тим більше якщо працюю офіційно і номер рахунку буде у банку
Якщо в банках немає просрочок,але є кредити,думаю наврядче дадуть,можливо попробувати можнаДа вряд ли конечно будут проверять, есть какое-то вроде международное бюро КИ, но туда наверняка лишь банки подают инфо, а не шараги.
В мене дозвіл на довгострокове проживанняА разве можно взять кредит иностранцам, или вы на пмж?
Я теж так думаю,почитав інформацію,то закордонні банки не можуть перевірити кредитну історію з України,тим більше якщо мені зарплата буде приходити на їх банк то думаю погодятьВ Чехии с ВНЖ можно взять,но! Хотел подписаться на контракт водафона- не дали" негативная информация" какпя- не сказали. В О2 подписали без проблемм
Згоден з вамиЯ теж так думаю,почитав інформацію,то закордонні банки не можуть перевірити кредитну історію з України,тим більше якщо мені зарплата буде приходити на їх банк то думаю погодять