Чи можливо взяти кредит закордоном?

• Автор теми Автор теми An27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 547

An27

Читач
Дописи
36
Реакції
24
Бали
1765
An27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання таке, якщо я наприклад захочу взяти кредит закордоном,то вся інформація про просрочки в Україні і доступ до кредитної історії їм буде доступно?

Не получится. Там будут проверять похлеще наших)

Ну але ж паспорт на закордонний буде братись,не думаю що Українські дані будуть моніторити,тим більше якщо працюю офіційно і номер рахунку буде у банку

Ну але ж паспорт на закордонний буде братись,не думаю що Українські дані будуть моніторити,тим більше якщо працюю офіційно і номер рахунку буде у банку
Да вряд ли конечно будут проверять, есть какое-то вроде международное бюро КИ, но туда наверняка лишь банки подают инфо, а не шараги.

Да вряд ли конечно будут проверять, есть какое-то вроде международное бюро КИ, но туда наверняка лишь банки подают инфо, а не шараги.
Якщо в банках немає просрочок,але є кредити,думаю наврядче дадуть,можливо попробувати можна

А разве можно взять кредит иностранцам, или вы на пмж?

В Чехии с ВНЖ можно взять,но! Хотел подписаться на контракт водафона- не дали" негативная информация" какпя- не сказали. В О2 подписали без проблемм

В Чехии с ВНЖ можно взять,но! Хотел подписаться на контракт водафона- не дали" негативная информация" какпя- не сказали. В О2 подписали без проблемм
Я теж так думаю,почитав інформацію,то закордонні банки не можуть перевірити кредитну історію з України,тим більше якщо мені зарплата буде приходити на їх банк то думаю погодять

Я теж так думаю,почитав інформацію,то закордонні банки не можуть перевірити кредитну історію з України,тим більше якщо мені зарплата буде приходити на їх банк то думаю погодять
Згоден з вами

Назад
Угорі