Чи можливо виплачувати борг за газ у розстрочку?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Привіт. Друзі хто в курсі чи можливо зараз якось виплачувати борг за газ,тобто в розсрочку

Привіт. Друзі хто в курсі чи можливо зараз якось виплачувати борг за газ,тобто в розсрочку
Дивлячись скільки у вас боргу.Зазвичай можна домовитись,але як мінімум третю частину попросять погасити відразу,якщо не половину.А можливо і розіб'ють на рівні платежі.Треба йти і домовлятися.

Дивлячись скільки у вас боргу.Зазвичай можна домовитись,але як мінімум третю частину попросять погасити відразу,якщо не половину.А можливо і розіб'ють на рівні платежі.Треба йти і домовлятися.
Боргу 15 к

То це я в курсі,вимагають фото знаю якшо покажу реальне фото відразу приїдуть і перекриють
Ну навіть незнаю,я з таким ніколи не стикалась.Але все ж таки треба вирішувати питання.Йти в кантору і домовлятись.

как я понял там машенство какойто с счётчиком) вообщем смотрите, вот снимут локдаун и сразу идите и давите на реструктуризацию задолженности, если не успеете, покупайте балон

как я понял там машенство какойто с счётчиком) вообщем смотрите, вот снимут локдаун и сразу идите и давите на реструктуризацию задолженности, если не успеете, покупайте балон
Та ні вони фото вже вимагають

так скажите, бедные мы, нету камеры в телефоне) как маленькие)
Ну тут спірна ситуація,кожного місяця до 20 числа потрібно подавати показники лічильника,немає камери треба телефонувати і повідомляти.А прийти і перевірити можуть в любий момент.І чекати закінчення локдауну не варто.Знаю не один випадок,де приїжджали і пломбували подачу газу,в локдаун.Так що один варіант йти і домовлятись уже як є.Я б не радила займатись фотошопом показників,якби не накликати ще більших проблем.

у знакомых подобная ситуация, они позвонили за реструкт, киевгаз сказал что на локадауне реструктов не делают, приходите как кончится

І ще на рахунок камер.В нашому будинку особисто ходить контролер зі смартфоном,стукає,дає свій смартфон і просить зробити на нього фото показників.От і все.

Робіть реальне фото, зверніться до філіалу, просіть на часткову оплату.
Не придумуйте нічого, опломбувати можуть зразу якщо вже не перший випадок з боргами.

То це я в курсі,вимагають фото знаю якшо покажу реальне фото відразу приїдуть і перекриють
вас не скушают если вы покажете фото , для расточки оно обязательное , 15 т. не будут делить на 3 платежа ( если конечно у вас зп не 20к. ), не отключат если вы согласны платить ( если есть дети , то вообще не имеют права ) , разобьют на платеж по 2500.

У меня на съёмной квартире есть тоже задолженность, так как хозяйка не платила, я им позвонила все объяснила и они сказали пускай хозяйка придет и напишет заявление и долг поделят на части.

Мабуть показники передавались не регулярно і оплати теж. Робіть реальне фото, їдьте сьогодні і домовляйтесь. З 01 травня ціна на газ 8грн/куб.м. Воно Вам тра?

Мабуть показники передавались не регулярно і оплати теж. Робіть реальне фото, їдьте сьогодні і домовляйтесь. З 01 травня ціна на газ 8грн/куб.м. Воно Вам тра?
Не всим так пощастило, деякі області заплатять більше
Screenshot_20210430-093016.webp

Назад
Угорі