Чи можливо після програного суду домовитись з компанією без виконавчого?

• Автор теми Автор теми Оля1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 419

Оля1

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Оля1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть може у когось була подібна ситуація .
Програла суд з Мфо чи можливо з ними домовитися на оплату їм без виконавчого провадження?

Оля1, можно. Некоторые идут на это. А может и все

Цікаво, а чи може МФО нарахувати знову зайве? Чи там вже суворо по рішенню суду?

А можна домовитися вже після відкриття вп ,на меншу суму ,якщо не працюєш офіційно і немає доходу,припустимо вони погодилися на меншу суму,видали довідку про відсутність заборгованості,що тоді ?? потрібно сплачувати виконавчий збір виконавцю??

Kateruna1992, думаю, что нет)
Как это будет выглядеть? Исполнитель свои деньги за вас доложит?)

Kateruna1992, думаю, что нет)
Как это будет выглядеть? Исполнитель свои деньги за вас доложит?)
До чого тут " доложить " ,питаю чи хтось так робив ,бо якщо логічно подумати,що з людини немає що стягувати,то варіант отримати тіло або + трішки відсотків ,але я так розумію+ винагорода виконавцю і судовий збір платити також потрібно!

Підкажіть може у когось була подібна ситуація .
Програла суд з Мфо чи можливо з ними домовитися на оплату їм без виконавчого провадження?
У вас яке
У мене просто єпаб
Також з ними буду домовитися щоб без виконавчого листа

До чого тут " доложить " ,питаю чи хтось так робив ,бо якщо логічно подумати,що з людини немає що стягувати,то варіант отримати тіло або + трішки відсотків ,але я так розумію+ винагорода виконавцю і судовий збір платити також потрібно!
До чого тут логіка? Вам суд виніс рішення, стільки ви і маєте сплатити

Назад
Угорі