Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не может. Есть же решение суда.Цікаво, а чи може МФО нарахувати знову зайве? Чи там вже суворо по рішенню суду?
До чого тут " доложить " ,питаю чи хтось так робив ,бо якщо логічно подумати,що з людини немає що стягувати,то варіант отримати тіло або + трішки відсотків ,але я так розумію+ винагорода виконавцю і судовий збір платити також потрібно!Kateruna1992, думаю, что нет)
Как это будет выглядеть? Исполнитель свои деньги за вас доложит?)
У вас якеПідкажіть може у когось була подібна ситуація .
Програла суд з Мфо чи можливо з ними домовитися на оплату їм без виконавчого провадження?
До чого тут логіка? Вам суд виніс рішення, стільки ви і маєте сплатитиДо чого тут " доложить " ,питаю чи хтось так робив ,бо якщо логічно подумати,що з людини немає що стягувати,то варіант отримати тіло або + трішки відсотків ,але я так розумію+ винагорода виконавцю і судовий збір платити також потрібно!
До чого тут " доложить " ,питаю чи хтось так робив ,бо якщо логічно подумати,що з людини немає що стягувати,то варіант отримати тіло або + трішки відсотків ,але я так розумію+ винагорода виконавцю і судовий збір платити також потрібно!
ЯсноДо чого тут логіка? Вам суд виніс рішення, стільки ви і маєте сплатити
Дякую![]()