Чи може виконавець дзвонити до третіх осіб з метою сприяння оплати виконавчого провадження?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 389

Kateruna🌟🌟🌟

Форумчанин
Дописи
167
Реакції
49
Бали
193
Kateruna🌟🌟🌟 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Скажіть будь ласка,є відкрите вп після рішення суду,суми від 40 тисяч ,і до 100 ,майна і офіційного доходу в боржника немає,ясно що виконавець заблокує рахунки,а чи буде виконавча служба або кредитор дзвонити до третіх осіб,з метою сприяння оплати виконавчого провадження??

Доброго вечора!
Скажіть будь ласка,є відкрите вп після рішення суду,суми від 40 тисяч ,і до 100 ,майна і офіційного доходу в боржника немає,ясно що виконавець заблокує рахунки,а чи буде виконавча служба або кредитор дзвонити до третіх осіб,з метою сприяння оплати виконавчого провадження??
Ви знову створили тему)
Ви ж можете вже в створеній вами писати)

А як це від 40 і до 100 чи у вас декілька ВП?

Я не думаю що вони працюють як колектори) 😅 Хоча...

а чи буде виконавча служба
та ні, вони таким не займаються

створіть краще свій щоденник і в ньому пишіть, а то ви вже 10 тем створили по одному тому ж питанню)

Доброго вечора!
ще раз відповім), що у даній ситуації вам нічого не загрожує, доки у вас не з'явиться якесь майно (рухоме/нерухоме - авто, земельна ділянка, квартира, будинок) оформлене на вас, чи офіціний дохід (з якого можуть знімати 20-50%), єдине що може зробити виконавець у вашому випадку це заблокувати рахунки і все, дзвонити по оточенню виконавці не будуть) в них немає колцентрів)

Останнє редагування:
Ви знову створили тему)
Ви ж можете вже в створеній вами писати)

А як це від 40 і до 100 чи у вас декілька ВП?

Я не думаю що вони працюють як колектори) 😅 Хоча...
Я не знала ,що можна писати в своїй 🤔😬😬😬 дякую,буду знати
Три провадження

та ні, вони таким не займаються

створіть краще свій щоденник і в ньому пишіть, а то ви вже 10 тем створили по одному тому ж питанню)

ще раз відповім), що у даній ситуації вам нічого не загрожує, доки у вас не з'явиться якесь майно (рухоме/нерухоме - авто, земельна ділянка, квартира, будинок) оформлене на вас, чи офіціний дохід (з якого можуть знімати 20-50%), єдине що може зробити виконавець у вашому випадку це заблокувати рахунки і все, дзвонити по оточенню виконавці не будуть) в них немає колцентрів
Якщо з'явиться,то що загрожує ,арешт ,після якого продати вже не зможу ?
Дякую,мені вже сказали ,що я забагато тем роблю ,я не знала )))

Катерино заспокойтесь, ато Вас несе. Вам вже надавали розгорнуті відповіді, щодо вашого питання, а ви все ніяк) Хвате за це думати, краще цей час проводьте з родиною!)

Якщо з'явиться,то що загрожує ,арешт ,після якого продати вже не зможу ?
все вірно, арешт - не можна буде продавати, дарувати, або реалізація - опис і продаж на аукціоні, погашення вп за рахунок тих коштів за які майно було продано (це теоретично, на практиці то не все так просто), якщо ви маєте житло у власності, але це єдине житло, що у вас є то реалізація можлива тільки тоді якщо розмір вп перевищує 20 мзп (8000х20 160 000 грн наразі), це тільки якщо така сума по одному виконавчому провадженню. Це все залежить від різних факторів, по перше від самого виконавця.

Читайте форум) знайдеться купа різних тем по цьому питанню, всі випадки різні, а як діяти то вже вам вирішувати

це єдине житло, що у вас є то реалізація можлива тільки тоді якщо розмір вп перевищує 20 мзп (8000х20 160 000 грн наразі), це тільки якщо така сума по одному виконавчому провадженню. Це все залежить від різних факторів, по перше від самого виконавця
А якщо зведене? Кілька ВП на суму 160 тис грн+

Назад
Угорі